Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

To Topa: rozumíme - zrovna u tohoto bych podle té (jinak ale mizerné) fotky netvrdil ani že tam tečka být měla ani že ne - záleží, jestli je střed kříže ve stejné úrovni jako ostatní reliéf, pakliže je tam materiálu méně, může být střed jen shodou náhod a použitím zaneseného příp. opotřebovanějšího zazidla, nedoražen.

vassilij: to se mi nezdá, že všechny robustnější křížky by tu tečku nebo kolečko mít měly a jen se nevyrazily nebo setřely... chtělo by to podrobnější zkoumání, nechceš do toho jít a článek pak uveřejnit na webu?
btw: u mincí na webu píšu, že kroužek je v křížku neznatelný

Pánové, vzhledem k tomu, že pravděpodobně dostanu(dle předběžných ústních informací) na starosti zajištění naplnění části vyhrazené pro ČNS od roku 2010 v časopise Mince a bankovky, uvítal bych dodání informačního článku s obrázkama informující o vznikající stránce ČNSPG(PEHU, Patason, Kacuro....asi kdo to nejvíce řeší či předseda) byla by to myslím pro pobočku zajímavá "reklama" zadarmo a je možné třeba uveřejnit i podmínky a popis či parametry vkládání dat. Detaily ohledně příspěvků budu vědět cca během 14dnů a první uzavírka bude asi předběžně koncem listopadu. Uvítám také jakékoliv články i krátké informace třeba o nových variantách či typologii...atd. jak za pobočku tak za jednotlivce. Pokud se dohodneme, dalo by se vyhradit nějaké místo pro tyto drobné články a informace i pravidelně. Pokud má někdo i jiný nápad, prosím, kontaktujte mne !!!😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.