Moderátoři: numismat, smith

Profilový obrázek
OzzY

Uživatel

Zaregistrován:
20. 2. 2014

#1 20. 2. 2014, 10:11

Dnes konečne Mincovňa Kremnica dala do predaja Súbor mincí 2014 proof like "XXII. ZOH Soči 2014" v drevenej kazete. Je síce len v obmedzenom množstve ale pre zberateľov stačí. V predaji však už nie je v proof like v plexi obale. Proofky k ZOH Kremnica vyrazila po dlhej dobe v nízkych nákladoch čo z numizmatického hľadiska môže byť konečne zaujímavé.
Ako je to s proof sadami k ZOH v ČR ? Boli k ZOH vydané nejaké sady v ČR ?

Profilový obrázek
Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

#2 20. 2. 2014, 11:06

Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Profilový obrázek
OzzY

Uživatel

Zaregistrován:
20. 2. 2014

#3 20. 2. 2014, 11:38

Nepýtal som sa na medaile, žetóny, prívesky ani ostatné blbosti ale na sady mincí podobné našim eurosadám.

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#4 20. 2. 2014, 12:29

není důvod dělat sady ke každé hlouposti jako ZOH...

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

#5 20. 2. 2014, 13:12
Nepýtal som sa na medaile, žetóny, prívesky ani ostatné blbosti ale na sady mincí podobné našim eurosadám.

Keby si nebol tak lenivý, tak na tej stránke nájdeš odpoveď. Sady nie, len medaile - to je tá odpoveď.

Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Profilový obrázek
OzzY

Uživatel

Zaregistrován:
20. 2. 2014

#6 22. 2. 2014, 07:56

Fidzi, ak nevieš napísať čo chce človek vedieť tak radšej nepíš.
Tak ZOH ešte ani neskončili a proof sady v Kremnici vypredané.

Profilový obrázek
dědek

Uživatel

Zaregistrován:
23. 3. 2009

#7 22. 2. 2014, 08:44

Takhle nějak vypadá reklama na sociálních sítích?

Profilový obrázek
OzzY

Uživatel

Zaregistrován:
20. 2. 2014

#8 22. 2. 2014, 10:16

dědek napsal/a:

Takhle nějak vypadá reklama na sociálních sítích?

Reklama pre koho ? Kremnicu ? .... už to nepredáva. Pre mňa ? ... nič nepredávam a ani nebudem, lebo z týchto sád som včera kúpil len jednu pre seba v plexi :-) .. a aj to nie z Kremnice.
Chcel som vedieť či sa niečo podobné nevyrobilo aj v ČR ( kúpil by som ), lebo som to nikde nenašiel a nebyť pripomienok mimo položenej otázky je vlákno dávno ukončené.
Nechápem prečo má niekto potrebu , ak skutočne chce poradiť, namiesto krátkej informácie písať o lenivosti alebo podozrievať z reklamy. Je to v sekcii "Nové mince" ... to sa tu má písať o starých aby sa novým náhodou nerobila reklama ? Vlákno môžete kľudne zamknúť, vymazať, zlikvidovať alebo zakopať hlboko pod zem aby to nik nevidel 😃 😃 😃 ... už viem, že v ČR sa sady nerobili a viac nepotrebuejm.
Prajem pekný deň.

Profilový obrázek
gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

#9 22. 2. 2014, 10:25

OzzY napsal/a:

Reklama pre koho ? Kremnicu ? .... už to nepredáva. Pre mňa ? ... nič nepredávam a ani nebudem, lebo z týchto sád som včera kúpil len jednu pre seba v plexi :-) .. a aj to nie z Kremnice.
Chcel som vedieť či sa niečo podobné nevyrobilo aj v ČR ( kúpil by som ), lebo som to nikde nenašiel a nebyť pripomienok mimo položenej otázky je vlákno dávno ukončené.

Nechápem prečo má niekto potrebu , ak skutočne chce poradiť, namiesto krátkej informácie písať o lenivosti alebo podozrievať z reklamy. Je to v sekcii "Nové mince" ... to sa tu má písať o starých aby sa novým náhodou nerobila reklama ? Vlákno môžete kľudne zamknúť, vymazať, zlikvidovať alebo zakopať hlboko pod zem aby to nik nevidel 😃 😃 😃 ... už viem, že v ČR sa sady nerobili a viac nepotrebuejm.
Prajem pekný deň.

Nemáli to ČNB v plánu, tak to prostě ČNB nevydá. A pak samozřejmně nastupují soukromé organizace.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.