Dnes konečne Mincovňa Kremnica dala do predaja Súbor mincí 2014 proof like "XXII. ZOH Soči 2014" v drevenej kazete. Je síce len v obmedzenom množstve ale pre zberateľov stačí. V predaji však už nie je v proof like v plexi obale. Proofky k ZOH Kremnica vyrazila po dlhej dobe v nízkych nákladoch čo z numizmatického hľadiska môže byť konečne zaujímavé.
Ako je to s proof sadami k ZOH v ČR ? Boli k ZOH vydané nejaké sady v ČR ?

Pri minimálnom úsilí nájdeš čo potrebuješ...
http://www.ceskamincovna.cz/tiskove-zpravy-341/ceska-mincovna-vydava-medaile-k-olympijskym-hram-v-soci_922/
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

není důvod dělat sady ke každé hlouposti jako ZOH...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Keby si nebol tak lenivý, tak na tej stránke nájdeš odpoveď. Sady nie, len medaile - to je tá odpoveď.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

dědek napsal/a:
Takhle nějak vypadá reklama na sociálních sítích?
Reklama pre koho ? Kremnicu ? .... už to nepredáva. Pre mňa ? ... nič nepredávam a ani nebudem, lebo z týchto sád som včera kúpil len jednu pre seba v plexi :-) .. a aj to nie z Kremnice.
Chcel som vedieť či sa niečo podobné nevyrobilo aj v ČR ( kúpil by som ), lebo som to nikde nenašiel a nebyť pripomienok mimo položenej otázky je vlákno dávno ukončené.
Nechápem prečo má niekto potrebu , ak skutočne chce poradiť, namiesto krátkej informácie písať o lenivosti alebo podozrievať z reklamy. Je to v sekcii "Nové mince" ... to sa tu má písať o starých aby sa novým náhodou nerobila reklama ? Vlákno môžete kľudne zamknúť, vymazať, zlikvidovať alebo zakopať hlboko pod zem aby to nik nevidel 😃 😃 😃 ... už viem, že v ČR sa sady nerobili a viac nepotrebuejm.
Prajem pekný deň.

OzzY napsal/a:
Reklama pre koho ? Kremnicu ? .... už to nepredáva. Pre mňa ? ... nič nepredávam a ani nebudem, lebo z týchto sád som včera kúpil len jednu pre seba v plexi :-) .. a aj to nie z Kremnice.
Chcel som vedieť či sa niečo podobné nevyrobilo aj v ČR ( kúpil by som ), lebo som to nikde nenašiel a nebyť pripomienok mimo položenej otázky je vlákno dávno ukončené.
Nechápem prečo má niekto potrebu , ak skutočne chce poradiť, namiesto krátkej informácie písať o lenivosti alebo podozrievať z reklamy. Je to v sekcii "Nové mince" ... to sa tu má písať o starých aby sa novým náhodou nerobila reklama ? Vlákno môžete kľudne zamknúť, vymazať, zlikvidovať alebo zakopať hlboko pod zem aby to nik nevidel 😃 😃 😃 ... už viem, že v ČR sa sady nerobili a viac nepotrebuejm.
Prajem pekný deň.
Nemáli to ČNB v plánu, tak to prostě ČNB nevydá. A pak samozřejmně nastupují soukromé organizace.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.