Moderátoři: smith, Koniáš

gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 13:44

Já a nejen já, ale většina lidí, kteří se tím zabávají, zase stále více inklinují k názoru, že právě ten nový věk, který má podle předpovědi přinést dobu morální a duchovní obnovy, díky tomu přinese i dobu, kdy nebude potřeba žádných vůdců, žádného vedení, žádného systému. Nepůjde ovšem o anarchii a bezpráví, ale o takový nárůst morálky, že prostě nebude potřeba žádných vůdců a žádného systému, žádných úřadů, institucí, žádné policie, soudů, vězení atp. Ovšem má to háček😕 Nový věk Vodnáře, během kterého má dojít k takovémuto vývoji lidstva, má trvat cca 2150 let (jako každý jiný věk) a tyto změny mají být postupné, ne ze dne na den, čili my budeme žít teprve na samém počátku těchto změn, a je otázka, kolik z nich ještě zažijeme a taky jakým způsobem k těm změnám dojde, zda v poklidu, nebo nějakou nepříjemnou cestou... No a další otázka je, zda je to vůbec všechno pravda😉

Očekáváš nový "zlatý věk"?!? ;-)

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 14:02

..neboj, třeba tu z toho bude planeta opic😉

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 14:24

Serge Nubret napsal/a:

...
Nepůjde ovšem o anarchii a bezpráví, ale o takový nárůst morálky, že prostě nebude potřeba žádných vůdců a žádného systému, žádných úřadů, institucí, žádné policie, soudů, vězení atp.

Otázka je, jaké morálky. Například islamisté se považují za velmi morální lidi a ze svého pohledu, pokud dodržují to, co proklamují, mají vlastně pravdu.
Pak bych v takovém věku žít nechtěl..🙄

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 14:47

Serge Nubret napsal/a: ... Nepůjde ovšem o anarchii a bezpráví, ale o takový nárůst morálky, že prostě nebude potřeba žádných vůdců a žádného systému, žádných úřadů, institucí, žádné policie, soudů, vězení atp. ...

Pokial si svoju kultúru nechajú na svojom území nič proti tomu , žial aj naša spoločnosť sa snaží exportovat našu kultúru do miest kde sú tisíce rokov iné tradície.
Na druhú stranu, kde by dostali tak socialne zázemie ako v EU, potom nech dodržujú pravidlo USA ,"miluj ,alebo vypadni".
Globalizácia je pekná ,ale nie na všetko.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 14:57

Serge Nubret napsal/a: ... Nepůjde ovšem o anarchii a bezpráví, ale o takový nárůst morálky, že prostě nebude potřeba žádných vůdců a žádného systému, žádných úřadů, institucí, žádné policie, soudů, vězení atp. ...

ta jejich morálka je opět jen pokrytecká. mám kamaráda v Bahrajnu (je to rodilý Bahrajnec, nebo jak se ta jejich národnost jmenuje) a co ten mi vyprávěl ... jsou to lidi jako my, slabí a hříšní😃

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 16:55

A mnozí si i to prase dají ...😉

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 16:56

... a kořalku🙂

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 17:05

...a zelený list 😎

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 17:25

a také mají hodně rádi kluky😃

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
28. 11. 2012, 17:30

ta jejich morálka je opět jen pokrytecká. mám kamaráda v Bahrajnu (je to rodilý Bahrajnec, nebo jak se ta jejich národnost jmenuje) a co ten mi vyprávěl ... jsou to lidi jako my, slabí a hříšní😃

Takovi se ale vetsinou neodpaluji v autobusech ani nekazou, jak ma kdo spravne zit. Ale v pripade ze budou islamiste vitezit, hadej na kterou stranu se daji?
Jinak existuji i muslimske sekty, co piti alkoholu povoluji (ono v koranu je psano jen neco o tom ze vino je napoj dabluv, neni tam zadny explicitni zakaz veskereho alkoholu nebo jakychkoli omamnych latek, jak to vyklada vetsina muslimskych duchovnich).

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.