Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
19. 3. 2024
Dobrý deň . Chcem sa opýtať na túto značku - berndorf , či to môže byť striebro . Je to po starej mame pozostalosť a tá tvrdila , že je to striebro . Musí to mať dáky punc , alebo niečo iné . Akú by to malo finančnú hodnotu . Skúste to ohodnotiť . Napíšte mi prosím a ďakujem . S pozdravom .
Obrázky:
Zaregistrován
19. 3. 2024
Dobrý deň . Urobil so test s magnetom , lyžica , vidlička , nožík . Lyžica a vidlicka nepriťahuje magnet a nožík priťahuje magnet . Je viditeľné , že názov berndorf je iný . Striebro a asi nožík antikor . Napíšte mi , či mám pravdu . Ďakujem s pozdravom .
Obrázky:
Zaregistrován
14. 11. 2013
Striebro to nie je, ani jeden kus, hodnota zanedbateľná.
Zaregistrován
19. 3. 2024
Článok z roku 2014 - zberateľ . Nie je to žiadny Alpaka Sandrik . Striebro to je a radšej nepíšte, keď neviete.
Obrázky:
Zaregistrován
14. 11. 2013
Nikde na príbore ste neukázali punc. Kto píše že je to alpaka Sandrik? Máte tam len značku výrobcu, ktorý dodnes vyrába príbory. Kde vy vidíte punc aby ste mi tvrdili, že ja neviem čo píšem?
Zaregistrován
21. 9. 2024
Berndorf je vyrobce a bez znacky, puncu atd se tezko nejake rozumne vyjadreni najde ...
Doma mam drevene prkynko Berndorf, mackatko na cesnek a dasli kuchynske pomucky a nic z toho neni cenne ani stribrne ... cili punc nebo dalsi overitelny detail se zda byti uzitecnym ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.