Moderátoři: smith
Zaregistrován
29. 11. 2020
Paul: Jenže toto nebyl známý letec, takže ta spojitost s válkou roli jistě hraje. Jeho zapalovač z roku 1960 by byl nejspíš úplně bezcenný. Cenově to vidím podobně.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Nerozporuju originalitu, vzhledem k inicálu a k faktu, že tam není číslo "pilotního esa".
Nikdo by se s tím nesral.
Myslel jsem to obecně, protože trh s militáriema je úplně zničenej fejkama..a gravírovat a rejt, to je maličkost. Dokumentace nejsou samozřejmě jen fotografie, ale dokumenty, podepsaný svědectví, soupis majetku atd. U dražších věcí jedinej způsob ochrany peněz.
Už k tomu víc nemám.
nataradza - jestli někdo přikládá větší váhu tomu, že majitel se zapalovačem připaloval cigára na základně v Anglii, nebo rok po válce..Já třeba ne. Což ale neplatí u vojenskýho materiálu..Krabička na cigarety s lokacema bitev přidanou hodnotu už má..Byla "u toho".
Zaregistrován
21. 12. 2014
Zaregistrován
16. 9. 2022
Pokud ho nekdo ma zajem koupit tak bych ho prodal klidne.
Zaregistrován
16. 9. 2022
Tady
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2006
Ja tam čítam Považská strojárňa Stará Turá.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Ryzost 835 ve Francii v té době taky neznali.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
14. 12. 2022
Pod. artefakty jako je váš zapalovač, se z důvodu ohromného množství padělků, nejlépe prodávají jako součást určitého konvolutu obsahujícího např. různá vyznamenání, dobové dokumenty, fotky, (či aspoň jejich scany/kopie)..
Zaregistrován
16. 9. 2022
Pravdou je,ze ted diky fotkam ktere jsem zde zverejnil muze kdokoliv udelat stejny zapalovac se stejnou rytinou i stejnym cislem... Jedine co by asinezvladnul napodobit sou vsechny ty puncy.. moc se v tom nevyznam. Ja tk mam proste po pradedovi od babicky a nic vic od neho nemam.
Zaregistrován
14. 12. 2022
Ne. Nikdo nebude padelat Vas zapalovac.. Nikomu by se to nevyplatilo..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.