Nenašel jsem vlákno kam s německým středověkem, zajímá mě proč je ten obraz tak divný, může jít o prerazbu? A jedna se o Fridricha III habsburskeho, nebo Fridricha III saskeho kurfirta? Tedy jestli tady vůbec někdo německé země dělá.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
hezke, podle mne je to prerazeny lev, i vim jaky, jen si ted nevzpominam, kde jsem ho videl (cesky nebude) a nemuzu to ted najit. ale on si urcite nekdo vzpomene.
kdyz se podivas, je videt hodne. lev ve stite s trojlistkem nad stitem a perlovec okolo, jenze sakra nemuzu proste tu minci zrovinka nikde na netu najit a nemam cas🙂
Diky za informace. Byl u toho v popisu Jan I Jiri jestli to pomuze. Kdyby jsi Olivere nasel rad se podivam. Toho lva tam taky docela dobre vidim.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Jestli tam je trojlístek, tak by to byl Arnošt s Albrechtem, Haupt 70.
Tedy, jestli tam vidíš taky tohohle:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.