Ahoj Oli, kouknul jsem ti na to.
- Přikláněl bych se spíše k V.c/9, tam mám evidovánu spoustu spotvořenin té hvězdy které vypadají podobně jako ta tvoje.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Vypadá to že je za PRIMVS dvojtečka, takže nepopsaná varianta. Pošli mi prosím lepší fotky na e-mail.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
- Souhlas.
Osobně bych si nechal tu čtrnáctku, tak se tu mějte a já jdu grilovat steaky.😁
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Tomu rikam bohuliba cinnost🙂 moc diky za kontrolu (v nekolika malo pripadech si potvrdil sam sebe, protoze jsem to jiz, jak sem psal, mel u nekterych i urcene - bylo to od tebe), komentar k minci 1. jeste zkouknu, co pujde vycist (co to R? byva to bezne?), u mince cislo 7. ti samozrejme lepsi foto ti posilam na mail, pres dvojraz tam ta dvojtecka je, mel sem to i pod stereomikroskopem. S tou 14 vs 10 to vidim stejne, byt je u te 14-tky hur vyrazen letopocet, jen jsem to chtel slyset nezavisle...
Zaroven prosim vsechny, kdo sbiraji b.p. ferdinanda, zda nemaji tuto variantu "V.a/3" take - k overeni (chtel bych to publikovat, typologie uz byla doplnena Hanou a pak Budajem s Hanou):
*Hána Jiří - Tři nepublikované varianty bílých peněz Ferdinanda I. z kutnohorské mincovny, NL 65, 2010, s. 17 - 20
Budaj Marek, Hána Jiří - Další nepublikovaná varianta nejstaršího typu bílého peníze Ferdinanda I. Habsburského, NL 65, 2010, s. 133 - 134*
Vi nekdo i o necem dalsim co ma nachystano k publikovani (klidne bych se k nemu pripojil)? Nemluvim tu ted o nekom, kdo tu dva roky susi 10 novych variant v supliku a sepise to "maňana" 😈
Myslíš někoho konkrétního...😁 😁
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
vis jak je to s tou husou... 😁 😁 😁
vcem je problem? mam to opublikovat nebo se dohodnem na necem? kdyztak dej vedet na maila, vecer budu
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.