nasiel som ju tu, ale presnejsie rozmery a material som z textu nevycital .. 🙄
kurucpp@gmail.com

Malkotent: Tak je videt, ze i ten muj "primitivni" vypocet mel nejakou vypovidaci hodnotu a zlato vyloucil. Nejvetsi chyba muze nastat u mereni tloustky, a po vypoctu u rozhodovani mezi Ag a obecnym kovem, mezi kterymi neni takovy rozdil hustoty jako u zlata.
numismat@seznam.cz

No Nazďo chlopy. Na psa prišiel mráz, tak som nútený predať cca 50-60 možno aj 100medailí ktoré sa nazbierali za roky. Ešte som neni 100% rozhodnutý ktoré medaile opustia moju domácnosť. Chcem Vás pekne a s pokorou poprosiť, poradte prosím, kde najlepšie predať medaile, kde najlepšie zainzerovať, kde je najlepšia komunita zberateľov. Vačšina mincí pochádza: RU, Nemecko, Francúzko, V. Británia....Prikladám pár ukážok. Prepáčte za nesprávne mierený príspevok, ale nikdy som nepredával, ale len kupoval. Ďakujem za akúkolvek spatnú vazbu.
Obrázky:

Asi do nějaké aukce 😉
Prodat můžeš i tady ale musíš uvést pevnou cenu.
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/pravidla-diskuzniho-fora-sberatel-com-14958x1136
bod č. 7

kolegovia,niečo mi pribudlo nedávno do zbierky táto medaila: Jozef I. korunovácia v Bratislave dňa 9.decembra 1687 autori G.Hautsch/ L.G.Laufer priemer 29mm váha 10,74g akurát materiál je trochu pre mňa záhada - razené hlavne striebro,ale taktiež vraj bronz,no mne toto príde ako meď,čo vy nato?
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.