Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
A co potřebujete tak nutně vědět? Vyrobila to velká konzervárenská společnost společnost, ze směsi různých brandy, z nichž nejmladší z nich bylo v době lahvování 3 roky. A to údajně podle receptury mnichů z kláštera na ostrově Gimsoy. Ve své době šlo běžnou spotřební lihovinu, u nás by to snad mohl koupit nějaký barman z nějakého lepšího baru jako zajímavost na míchání koktejlů. Pár stovek Vám za to snad někdo dá, ale tisíce nečekejte.
Adalbert
Ano, stačí si přečíst na co se mne ptáte v 11.00, a následně v 11.01. Původně jsem Vám jen upřesnil, že lahev kterou považujete za německou je norská, a že k nalezení potřebných informací stačí opsat text z etikety do vyhledávače, a dodal jsem jak prosté, a myslel jsem to ve smyslu, že je to jednoduché. Vás se to zřejmě nějak dotklo, pokud ano, tak se hluboce omlouvám. A děkovat za pomoc mi opravdu nemusíte.
Adalbert
Reagoval jsem na Váš dotaz ze 14.5. - 2102 hod, kde jste si nevěděl rady s Německou brandy. A zakončil jste to cituji: Mohl by mi prosím někdo pomoci?
Tak jsem Vám pomohl a napsal, že je to z Norska a poradil ať použijte text z etikety.
Potom jsem Vám znovu pomohl a napsal o jaký alkohol jde, a kde by se dal možná dobře prodat. Jak více bych mohl pomoci mne už nenapadá.
Co se týká předchozích lahví, ty zde na fóru možná už byly probírány u dotazů jiných tazatelů. Zkuste si to projít.
Děkuji Vám za pozitivní diskusi, a přeji Hezký den.
Adalbert
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.