Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

To si myslím, že nemáte zas tak úplnou pravdu. Myslím, že ten, kdo tady něco prodává , tak to chce i prodat. Takže určitě uvítá i informaci o reálné prodejní ceně a ne o ceně neprodejné. Ale pokud si budou uživatelé výslovně přát, abychom jim ty reálně prodejné ceny nesdělovali a nestojí o tyto informace, tak já jsem pro. Ušetříme si konečky prstů a tázajícím se budou neprodejné věci za nesmyslné ceny dál válet ve stodolách, půdách a dál zavazet... nemám s tím problém.😃

Až se zeptá na ocenění tak tuto informaci určitě uvítá....

Želvičko ty dost striktně oděluješ co je a není starožitné... toto není starožitnost a ty to přece víš. Tazatel chce prodat, ale za cenu desetkrát víc , než je reálná cena to neprodá. A pokud to budeme pořád probírat jestli ano, či ne ... tak to vlákno bude zbytečně dlouhé a sběratelsky nezajímavé ..v podstatě o trusu😃

Takže mne třeba ukamenujte ... o tyto věci není zájem a cena je kolem 500 Kč. Možná to někdo koupí a použije litinový podstavec , jako stůl do pergoly, nebo jako psací stůl pro děti. To mi kdysi udělal můj otec před 40ti lety a já byl hrdý, že mám psací stůl , jako dospělák. JEŽIŠMARJÁ KOLIK JSME UŽ TOHO TADY KOLEM ŠICÍCH STROJŮ A JEJICH PRODEJNOSTI NAPSALI , TO SE ASI NEDÁ SPOČÍTAT😃

lachtan napsal/a:
,Želvičko ty dost striktně oděluješ co je a není starožitné... toto není starožitnost a ty to přece víš. Tazatel chce prodat, ale za cenu desetkrát víc ...
Kdybych z tématu Starožitnosti vyhodil všechno co není starožitnost, zbyly by tam asi tak tři věci 😉
Teď ale nediskutuji o šicích strojích nýbrž o všeobecně rozšířeném zlozvyku komentování cen. Když se někdo zeptá na hodnotu, je v pořádku o tom diskutovat ale když dá prodávající pevnou cenu, je to jeho věc. Předpokládám že také nechodíš do obchodů jim říkat za kolik mají své zboží prodávat.

Předpokládám že také nechodíš do obchodů jim říkat za kolik mají své zboží prodávat. Turtle to ne, když jdu do obchodu s tímto zbožím a mám o něco zájem, tak smlouvám a pokud by měl tak přemrštěnou cenu, tak to ani nezkouším. Toto, ale není obchod ... prodejce má přemrštěné cenové představy a jak jsem psal výše evidentně neví , jakou cenu to teď má a chce prodat. Tak jsem jen chtěl, aby se netrápil dlouhým prodáváním a věděl za kolik to lze nejspíš možná rychle prodat. Poradil bych každému kamarádovi, kdyby to chtěl dávat k prodeji někam na net. Pokud by to chtěl prodávat do bazaru, tedy přes prostředníka ... tak by asi ani tu pětibábu nedostal... Jak jsem říkal ať se vrátí na stránku č.1 tohoto vlákna z roku tuším 2012 a pochopí, že cena se ani po 5 letech absolutně nezměnila , jak tam někteří tenkrát prorokovali ...bohužel.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.