Moderátoři: smith
Takže pánové musím Vás zklamat nemáte ani jeden pravdu a navážíte se do mě marně, falzifikát je mince zfalšováná upravená např. letopočet viz. 5h 1924 ale 1Kč 1947 a 3H 1962 a 10h 1963 s tečkama se jedná vše o novoražby, takže máte smůlu stím klamáním v popisu aukce :-) 😁
A za další novoražba kremnického a jabloneckého 5h 1924 taky bude mít časem myslím velkou cenu viz hliníkové novoražby :-)
Jojo, my vsichni jsme poctivi idioti..
To bych neřekl, jste všichni mí kolegáčkové, ale volal jsem panu Slavatovi, protože jste mě dostali, jak ste se všichni zase do mě navezli a ten mi to vysvětlil, že falzifikát je mince vetšinou po domácku upravený nebo také upravený i rytcem pokud se jedná o minci vzácnější viz 5h 24 sklon číslic atd... ale že mých aukcích nevidí nic nekalého a prý mi to přeje, za kolik jsem to prodal prý to jen svědčí o tom jaký jsem prodejce :-)😁
A pokud se jedná o ty hliníkové, prý jsou to mince akorát později ražené s novými razidly, akorát se pod to nepodepsala žádná mincovna no.
Viz 5h 1924 Jablonec, Kremnice
Vite vůbec kolik stojí vyrazit stříbrné mince? Zajděte si na jabloneckou mincovnu je tam i počítadlo tak například kdyby jste chtěli udělat náklad 2000ks v proofu tak zato dáte kolem 1 000 000kč 😁 v běžné kvalitě o něco míň a není to stříbro co je tak drahé :-)
Takže asi tak, nic letím do města tak se tu mějte. Zatím pánové
takže kdyby ste si chtěli nechat udělat 2000ks stříbrnách mincí o průmru 19mm a váze 3,49g v bězné kvalitě tak Vás to vyjde na 3 867 120 kč takže asi tak :-) 😋 😃 😁
už letím ale musím odpovědět, viz zlatá koruna jak si razí své vlastní mince, tak oni to dle mých zdrojů ani nerazí unás a prý to razí v Rakousku a mají tam o podstatně nižší cenu za celkový náklad kdo by do toho taky dával skoro 4 000 000 žejo, když ani nemá jistotu že to pak prodá :-)
Robbie to tu napsal jasně a stručně: kopie mincí mají na aukru svou rubriku, takže nemají co dělat v jiné rubrice!! je zbytečné slovíčkařit o tom, jestli je to falzifikát nebo kopie, protože pro většinu lidí je to synonymum. Jak psal ZJ, vše je to o morálce a tu máme každý z nás nastavenou jinak ... bohužel😞
jinak jeden hledač nedávno na jednom hledačském fóru ukázal, jak lze udělat s minimálními náklady "dokonalou" kopii německého odznaku v podstatě "na koleni", vystavil to na tom fóru jako svůj nález, načež mu ten odznak všichni pochválili, potom upozornil na svůj "podvůdek", páč chtěl dokázat, že i odborníci nemusí kopii poznat, ještě k tomu z fotek. pak tam popsal velmi jednouchý způsob výroby toho odznaku. takže vyrobit jakoukoli minci nebude rovněž problém ...
Akras2 napsal/a:
Takže pánové musím Vás zklamat nemáte ani jeden pravdu a navážíte se do mě marně, falzifikát je mince zfalšováná upravená např. letopočet....
Ale to je naprosto jedno🙂 Tady se celou dobu bavíme právě o takovémto slovíčkaření...🙂
Ale narozdíl od oficiálních novoražeb mincoven kde je nějaký certifikát a doložený počet kusů, např. 1000. U tohohle máš co ? Nic... můžeš si takových mincí nechat vyrazit kvanta...🙂 Rozumíš... o tom to je...
My se celou dobu bavíme o voze a ty o koze🙂 Je jedno, kdo, kde, jak a na co něco vyrazil. Je to prostě neoficiální kopie, neboli novoděl té původní mince. A tyto, nemají mezi pravými co dělat.
To samé je s tolarem Marie Teresie SF. Jak je možné že tato AG 833/1000 mince stojí v 0/0 ... 300,- Korun ? A pozor ! To jde o oficiální ražbu Vídeňské mincovny. A tohle - hliníková neoficiální mince je k mání za 1000,- ? To je trochu uhozené na hlavu...
Já Ti to nevyčítám, aby jsis to špatně nevyložil, já jen vysvětluju, jak se věci mají, protože to d nechápeš, nebo nechceš pochopit🙂 To není navážení - jen prostě vyložení toho, jak se na to díváme my a jak to vidíš Ty.
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.