Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
17. 3. 2012
Pred rokom mal som prijemny kontakt z clovekom na Slovensku ktory mi naradil jedneho obchodnika z Ruskim/SSSR materialom z Ukraine. Sem-tam i dohodli sme sa na cene, pan ziadal platenia do predu, ja som zaslal platenia cez Western Union, i tak, material neprisiel. Vselijake slubi, ze je to zaslane, foto obalky ktora bola adresovana na mna (bez znamok - znaci lem bola obalka "pripravena"), znaci - zostal som na kraji rozpravke bez takych 500.00 $.
Do dnes stihaju slubi, ze to ten v Ukrajine nedodrziava slubi, potom som dostaval i oficialnu zmluvu ze ak sa dlh do x,y dna nevyplni - bude to potom cez advokata sa riesovat - no nic do dnes.
Tuna sa mena tychto chalanov:
Valerij Sitnikov: aksiomacoins@gmail.com
aksiomaukraine@ukr.net
(The error that the other server returned was: 550 550 aksiomaukraine@ukr.net not used (state 14).),
Anna Zlatohlavkova из Чехии,
Valerij Sitnikov alias Jiří Simon, info: od jedneho taktiez postihnuteho Slovaka: podviedol. Bolo by potrebné ukončiť tie jeho podvody a podať na neho trestné oznámenie na Ukrajinu, nech sa ukončí tá jeho nekalá činnosť),
Ma niekto z Vas nejake informacie o tychto menach a/alebo skupine alebo jedneho cloveka (z niekolkima menami) - a taktiez, jak sa dostat oficialne k nim, pretoze u mna jesto lem niekolko e-mail, na ktore oni neodpovedaju, no na stastia, mam kompletnu adresu v Ukraine gde som zaslal penize (M.Zitomir, vul. Kiivska,20).
Budu velmi rad ak niekto z kolegov mi da nejake informacie.
s uctou vsetkim ludom dobrej duse
Miloje
Pravdepodobne jeden zo zriedkavych Juhoslavianov na tomto svete.
http://picasaweb.google.com/balkanstamp
Zaregistrován
16. 2. 2008
Milco jsi naivní jako malé dítě. To je stejné jako hodit peníze do kamen a čekat že vypadnou mince.
Ukrajinská policie se tím nebude zabývat, maximálně se pokusí Tě pumpnout o další peníze.
Zaregistrován
13. 3. 2011
Milco.
Nikdy nerob obchod s ukrajincami. Myslim,že tie mince nikdy neuvidíš.
Zaregistrován
31. 12. 2011
Mam kamarada z Ukrajiny, je absolutni normalni chlap.
At jsem Rus a jestli bych bydlel v tom okoli, tak te opravdu bych pomohl bespecne s mincemi nebo necim jinem.
Ale bydlim ve Praze.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.