Moderátoři: smith, Guldiner, Charon

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#71 20. 11. 2007, 08:18

Libor niekedy je ťažko odhadnúť kde dobre kúpiš.😉
Na hobby burzách sa občas dá dobre nakúpiť,
niekedy na Aukre, dobre sú tzv.náhodilé nákupy.😆
Správny čas byť na správnom mieste.😈
Sberatel máš viac na pokec odreagovanie od práce,niekdy aj na doplnenie vedomostí.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Libor

Uživatel

Zaregistrován:
11. 11. 2007

#72 20. 11. 2007, 22:37

Jo, máš pravdu, uznávám, že na aukcích je to nejlepší, také tam dávají lepší fotky než v obchodech, ale někdy taky amatérské foto navíc matoucí. Kdysi to bylo na aukcích mnohel levnější, teď roste zájem a cena roste.

Profilový obrázek
NumJeník

Uživatel

Zaregistrován:
28. 9. 2007

#73 21. 11. 2007, 18:31

No, podle mě je nejlepší si zajít do krámku. člověk si může pořádně podívat na minci a má na to dost času. nemá žádné protivníky, kteří mu tuto minci na poslední chvíli vyfouknou. zase je pravda, když jsou nějaké méně známé aukce, tak tam nechodí tolik lidí a mince které cheš, tak máš relativní šanci, že ji dostaneš a možná i za nižší cenu, než kdeyž by jsi ji kupoval v krámku.

Navíc krámky podle mě tak za 50 let zkrachujou, protože nebudou moci konkurovat aukcím, které jsou dostupné všem.😐

na té fotce nejsem já

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#74 21. 11. 2007, 18:49

Navíc krámky podle mě tak za 50 let zkrachujou, protože nebudou moci konkurovat aukcím, které jsou dostupné všem.

Určite nekrachnú,ale budú musieť viac používať aj internet na prezentáciu.
Predsa je romatika prísť do krámku prehrabať sa po minciach to internet nedá takú atmosféru.
Ja osobne hodne rád som zašiel trebárs do Leopoldova je tam super Atikvariát hodinka tmolenia sa po regáloch "zážitok",teda pre mňa.😃

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
NumJeník

Uživatel

Zaregistrován:
28. 9. 2007

#75 9. 12. 2007, 12:59

To gofik: to co jsi napsal je veliká pravda. Lidé si chtějí ušetřit čas, a když budou mít krámky svůj obsah na internetu. tak se k im lidé i vrátí, ale už to nebude to kouzlo, že tam člověk jde na slepo a odnese si tam nivé mkousky, které ani nějak akutně nesháněl.

na té fotce nejsem já

Profilový obrázek
patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

#76 9. 12. 2007, 13:43

Zdravím všechny! Dal jsem dohromady katalog svých přebytků na prodej. Ke stažení na: nszn/přebytky 😎

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.