Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zatím končím.Je to na moc dlouho.Seznam zahrnuje Hradčany stříhané a zoubkované,Holubice od Bendy novinové,TGM neotypie,Hospodářství a věda,Doplatní Hospodářství a věda,Hrady,Jubilejní 1928,Zborov,OR,Doplatní Ornament od Muchy,Ornament od Vlčka,Dohromady je toho cca 92 ks.Viděl Milota,Materna,Captain,Fiala,Fridrich,Ondráček,Heinstein,Larsen,Brandt,Dvořák
Před 14 dny kompletní sbírku Ladurnerů na ČSR I fotil pan Materna.K vidění jak přední,tak zadní strany známek budou na www.sbírky.wbs.cz v kolonce Filatelie Skrblík.Ladurne na 500 H Hradčany je zařazen do kolekce vzorník barev 500 H.Je to jediná známka,kterou jsem dal pro velmi velkou vzácnost do hawidky.Tato známka bude 13.6.nascenována panem Kmeczem a odeslána na adresu infofila@infofila.cz.Pak jí prosím Zdenku dej sem do této kapitoly.Děkuji za pochopení.Jinak netrpělivcům oznamuji,že já jsem to nechal vyfotit panem Maternou.Ten to předal svému synovi,který připavuje ty webovky a já to již dál ovlivnit nemohu,nejsem jeho zaměstnavatel.Je to jeho koníček a dělá to ve svém osobním volnu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.