Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak děkuji :-) Tento drobáček si určitě nechám, ale ostatní asi stejně půjdou do světa... 😆
Zaregistrován
23. 6. 2007
Korunka taky už na to nevidím. Takže je sbírám taky spíš po paměti. 😋
Pokud bys poslala nějakou hromadnou fotku těch drobáčků, třeba bych Ti od něčeho pomohl. Jinak v nabídce jsem si už vybral.
Zaregistrován
28. 1. 2021
Dobrý den. U tohoto malého groše, poradil by mi prosím někdo, jak poznám, o jakou mincovnu se jedná? A dále bych se chtěl zeptat na váš názor ohledně stavu. Jedná se mi konkrétně o to nečitelné písmenko L, ve slově MALEY. Je to způsobeno oběhem nebo spíše vadou razidla? Děkuji předem za vaši pomoc a názory.
Obrázky:
Zaregistrován
18. 1. 2010
jedná se novodobou kopii z konce 20.století
Zaregistrován
28. 1. 2021
Ok, díky. Málem jsem si naběhl. Vzhledem k tomu, že toho období nedělám, tak v tom trochu tápu. Netušil jsem, že se objevují falsa i u těchto celkem běžných mincí.
Zaregistrován
18. 1. 2010
není to falzum ale filmová rekvizita.Chcete maley groš.Mám nějaké navíc
Zaregistrován
24. 3. 2010
Vie sa, v ktorom filme sa to objavilo?
Zaregistrován
10. 3. 2009
Človeče, toto nie je tápanie ale úplné topenie. Kúp si pár originálov a po pár rokoch sa budeš smiať čo si to kedysi chcel kúpiť.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Vedel by mi, prosím, niekto vysvetliť, čím je vzácna táto minca, že dosiahla takú cenu? Dík
https://livebid.cz/auction/aurea_38ea/detail/854
Zaregistrován
10. 3. 2009
Pravdepodobne len numizmatická hra "Kto má väčšieho pipíka". Tiež si ju na aukcii občas zahrám a potom mám doma krabičku mincí, ktoré som vlastne ani nechcel vydražiť. Len ma hrozne sralo, že ma niekto furt prebíja. Alkohol na aukcii býva veľmi zlý radca...😆
Alebo nové razidlo pre zberateľov čo po razidlách idú ako po údenom a sú ochotní vzájomne sa dohrýzť až na kosť.😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.