Zaregistrován
23. 11. 2011
díky za info, docela mě potěšil, aspoň něco teď v okurkové sezoně!
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zdravím, poprosil bych o bližší určení tohoto 2 krejcaru Rudolfa II. Je to mimo mou parketu. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
3. 7. 2015
Neni to mince Rudolfa II.
Nassau-Wiesbaden, Johann Ludwig 1/2 batzen
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
15. 7. 2007
kacuro, zkus pouzivat toto, vetsinu veci tam najdes pomerne rychle:
Zaregistrován
31. 12. 2010
Patrně Nasavsko Wiesbaden 2kr. Johann Ludwig I.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Díky kolegové.
Oliver: na tomto webu jsem také hledal, nejspíš jsem to přehlídnul. Hledal jsem to neúspěšně několik hodin😞
Je na tyto mince nějaká novější literatura?
Zaregistrován
15. 7. 2007
mozna bude (http://www.fitzmuseum.cam.ac.uk/research/mec), teprv bude vznikat v ramci toho mnohosvazkoveho dila pokryvajiciho celou Evropu.
zda je neco dostatecne podrobneho ale pritom novejsiho nevim, pokud ano, cekam, ze dostupnost u nas asi nic moc a levne to nebude. omezene se da pouzit katalog na Nemecko toto, ale ne u vseho jsou obrazky, takze pouzitelne jen castecne (viz prilozeny obrazek - zrovna toto by tam clovek nenasel).
nekdy se da hledat v Saurmovi tak, ze das napr. jmena nebo staty, tady slo hledat WIS, ktere je citelne a trefa byla hned na prvni dobrou. uznavam ale, ze je to nekdy dost o stesti.
Obrázky:
Zaregistrován
3. 7. 2015
Pro zakladni orientaci lze pouzit Standard Catalog of German Coins 1501-Present, i kdyz tam casto chybi obrazky a take jsou tam chyby. Mel by jit stahnout z netu. Stranka z nej tykajici se vyse uvedene mince viz zde:
http://imgworld.cz/s3/J5p3xAU8cY.png
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Prima, díky oběma!
Zaregistrován
11. 10. 2009
Dobrý den. Nebyl dnes někdo u Klima? Kolik skončila položka 1217 Tolar 1603 C.Budejovice Mattihofer. Děkuju. Jsem nedočkavy😞 zkusil jsem štěstí tak se nemůžu dočkat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.