Zaregistrován
23. 6. 2007
Ta značka je super. Poslal bys mi její detail? Přidal bych ji do databáze značek. Takhle pěknou ještě nemám. Dík.
Zaregistrován
23. 12. 2010
Nějakej Šlik?
Zaregistrován
11. 2. 2016
TomL: Jj je to Gros Jindricha Slika. pavelgregor: Staci takle zmensena pro web? nebo ji chces do mailu v plnym rozliseni?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
TomL: Jj je to Gros Jindricha Slika. pavelgregor: Staci takle zmensena pro web? nebo ji chces do mailu v plnym rozliseni?
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
1. 8. 2010
chcel by som sa opýtať, neviem na internete dohľadať tento ročník 1693. je zaujímavejší alebo len zle hľadám. Alebo je to zdeformovaná 5-ka?
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
21. 2. 2014
Podle Suchomela-Videmana je to typ 331 (pořadové číslo), avers H, reverz G. Na stupnici vzácnosti od 1 do 10 je to 6, takže asi něco lepšejšího. Jo a je to ročník 93.
Nejsem odborník, jen mám před sebou otevřenou knihu - takže třeba někdo doplní😉
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
1. 8. 2010
Jeden trochu lepší Karol Lichtenstein XV krejcar 1675
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
23. 6. 2007
OtravnyKomar: Dík za detail značky. Všiml jsem si ji až dnes. Nějak jsem poslední dobou nestíhal.
Zaregistrován
17. 2. 2012
Zdravím zdejší zkušené numismatiky! Dovoluji si požádat o radu ohledně grošů (3 krejcarů) Jindřicha Šlika z mincovny Planá u Mariánských Lázní. Jde mi o to, jaké ročníky ražeb existují se značkou mincmistra Jana Candlera z Alzenzellu (IC)? Mám k dispozici pouze literaturu od Eduarda Polívky – Mincovní památky šlechtických rodů v českých zemích. Bohužel mám neodbytný pocit, že výčet ročníků uvedených v této knize není kompletní. Zdvořile děkuji za případnou odpověď!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.