Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Ahoj Jirko z Moravy 😀 poslu ti ale ne jen tobe neco uzasneho na ukazku co se taky nevidi tak casto 👍 trochu info. LEVANTE disponovala 81.postovima urady z toho asi polovina byla takzvane LIOYD .pu.( pod lodni spolecnosti Österr.LIoyd (Agäische,insel.Ägypten,Albanien,Bulgarien,Kreta,Montenegro,Rümenien,Serbien,Türkei,Zypren)
A zde na ukazku znamka
Kat.special Österreich.2013 / Michle 1867 .1 II. ( 3800.-) ⊙ 2 Soldi feiner drück , Achtung jen ⊙ raz Alexandrien,Canea,Beyrut. Jsou znama ECHT ,!
a razitko Beyrut jsou hledane ! Kvalita 1A + razitko 1A tak zdravim ahoj
Obrázky:
Tak asi tak vypadaji ty falesne razitka a v podstate jsou si vsechny dost podobne necitelne v rohu znamek na srankach Philasearch ji je spousty AAK phila uz je stahuji z prodeje 😄 no kdyz porovnam s mym razitkem ktere je krasne cele citelne tak sance se zvisuje o hodne myslim 😂
Obrázky:
Padělky razítek na 2sld jsou nejčastěji bud jen na rozích a nebo naopak téměř celá aby vypadala právě důvěryhodněji. Doporučoval bych porovnávat je pouze se známkami s fotoatesty(nejčastěji znalců z AT nebo DE). Většinou je poměr mnoho desítek falešných razítek na jedno pravděpodobně pravé. Je to podobný problém jako s razítky u posledních dvou R-U známek Kréty z emise 1914(tuším 10cmi+1pia).
Rozumim dnes se me podarilo neco uzasneho zakoupit ve Svycarsku krasny stary album Schaubek a kdyz jsem ho doma prohlednul malem jsem omdlel 🤣 co vse je tam je komplet skoro vsechny emise R-u a nejen Levante tam jsou vsechny serie A no proste Bomba hotova 👍 ani tomu nemuzu uverit co tam vsechno je ale podle toho usuzuji ze pradepodobnost ze je to prave je obrovska zde poslu jen par foto na podivanou 😆 ps . nechci se zde vytahovat jen jednoduse na ukazku co se jeste da koupit za hubicku album jsem koupil za 150 sfr ta posledni je Mi.226.x.1B zoub.11.1/2 v kat.cena za ⊙ 1500.-ale zpatky k tematu jasne je ze taky kdyz vidim neco cenneho ihned podezrivam o nepravosti je to asi logicke ale pokud nekdo sbiral znamky na jakesi urovni tak ja taky pravdepodobne ze tomu rozumi tzn asi original tedy tak uvazuji ja sam 👍( vyberu ty Top poslu na atest do nemecka)
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.