Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
22. 7. 2011
Neodlepovat, ani neroztřihovat, protože tím ztratí velko část ceny.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
7. 6. 2010
ak su prave a aj ten zlty a ak by si to chcel rozstrihat tak ta radim medzi totalneho ch... :-)
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
7. 6. 2011
Zaregistrován
23. 3. 2009
Ale neplašte. Radím odlepit v kyselině chlorovodíkové a rozstříhat napříč tzv. ondřejským křížem - to je u těchto známek vzácnost.
Zaregistrován
12. 10. 2010
dědek napsal/a:
Ale neplašte. Radím odlepit v kyselině chlorovodíkové a rozstříhat napříč tzv. ondřejským křížem - to je u těchto známek vzácnost.
To myslíte vážně???
Zaregistrován
7. 6. 2011
dedku,dedku,mel by jsi se angazovat v krouzku mladych filatelistu do te doby nez by te jejich rodice zacali honit......
Zaregistrován
10. 2. 2006
Vzhledem k otázce od Kleehe napsal dědek na takovou otázku jediný rozumný názor.
Zaregistrován
12. 10. 2010
:) 🙂 Taky pravda
Zaregistrován
23. 3. 2009
Teď je mi trapně. Tak jen čekám, s čím pan Kleehe přijde, jestli si dá práci s nějakým jako stříháním. Jak tu asi každý ví, těch modrých je dost, ale vidět žlutého je opravdu vzácnost.
Zaregistrován
26. 9. 2012
Dobrý den,
já si dělal jen legraci! nezlobte se, chtěl jsem jen navodit odlehčenou situaci vzhledem k tomu co se zde událo s "kanojamou"..."dědek" myslim pochopil o co jde 😃, když mi doporučil HCl
Já už Merkury (mimo jiné) sbírám delší dobu, zaměřuji se především na lepší razítka z českého území, ale je vleče se to...
To co jsem zveřejnil mi v současný době do konceptu příliš nepasuje, ale jako materiál k prostudování to není zlý.
Ten žlutej je originál (mám k němu dva nezávislý atesty 2007 a 2009), na straně sice úzký střih ale známkový obraz je zcela neporušen. Bohužel je na něm razítko Wídeň 😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.