Zaregistrován
10. 3. 2009
Aby reč nestála, tak malá osobná skúsenosť - bez akéhokoľvek oznámenia mi bol zablokovaný nick potom čo som si dal inzerát na nákup certifikátu k medaile/replike svätováclavského dukátu 2014. Dodnes mi nikto nevysvetlil aké pravidlo fóra som porušil.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
26. 7. 2007
Marek2015- ja neviem , ani som po tom nepatral
Marlen - ja si mozem pisat co chcem. Vobec tu caligatorovi nesekundujem, je mi to fuk.
Ale ked ty si taka mudra hlavicka tak nam prezrad to pozadie, preco sa dostal pan Z k biznisu a nie pan C. Alebo hociktori pan X ???? Je to len neschopnost , nesvojpravnosot mincovne ze da zarobit s tak popularnou razbou inemu a sama pride o zisk? Alebo ide o znamosti a ruka ruku myje? Teraz hovor😉
A na tvoja totalitna bm ma vobec netrapi 😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
7. 3. 2015
Fidži, nepíšeš pravdu. Opakovane si bol požiadaný aby si svojimi inzerátmi nenaznačoval existenciu falošných osvedčení a podobne. Niekoľko krát ti bol takýto provokujúci inzerát vymazaný a hovoril som s tebou aj osobne. Vyhodil si to znovu. Na stránke BM existujú prvidlá a ty to vieš. Môžeš sa teraz mstiť, ale za svoju blbosť. Veď tu napíš novým priateľom akú kampaň si robil proti tzv. svätováclavským dukátom 2014.
Zaregistrován
26. 7. 2007
Takze u vas je zakazane robit antikampane? Tahate si medove motuziky popod nosy aki ste skveli ? Vy clenovia najpreztiznejsej bm? :-D
... Som tu deň a noc ...
Zaregistrován
7. 3. 2015
jano7B9 napsal/a:
Marek2015- ja neviem , ani som po tom nepatral
Marlen - ja si mozem pisat co chcem. Vobec tu caligatorovi nesekundujem, je mi to fuk.
Ale ked ty si taka mudra hlavicka tak nam prezrad to pozadie, preco sa dostal pan Z k biznisu a nie pan C. Alebo hociktori pan X ???? Je to len neschopnost , nesvojpravnosot mincovne ze da zarobit s tak popularnou razbou inemu a sama pride o zisk? Alebo ide o znamosti a ruka ruku myje? Teraz hovor😉
A na tvoja totalitna bm ma vobec netrapi 😉
Janko, nechcem ťa zbytočne uraziť, nemám pocit že ty by si bol vhodný partner na čo len trochu korektnú debatu.
Ale ok, len zopár faktov. To, že prečo sa nedostal k biznisu pán C keď sa dostal pán Zet, to akože myslíš fakt vážne? Keď mal pán C ten veľký biznis to akože prišiel za napríklad pánom Zet či sa nechce zviezť, alebo o čom to tu preboha táraš? To niekto ukradol pánovi C biznis? Veľa asi nevieš čo predchádza legislatívnych, technických, právnych atď atď problémov takejto razbe. A to najhlavnejšie, pán C makal ako černoch aby tú razbu urobil sám /chápeš SÁM!/, ale nebol dosť šikovný alebo rýchly. Ale keby to stihol, iste by sa so všetkými rozdelil a zbytok by dal na charitu. Neviem či ti takéto vysvetlenie stačí, ale, úprimne, mne je to jedno. Ak je niekto tendenčný a zaujatý, môžem vysvetľovať do rána. Nestojí mi to zato a nepochybujem, že si mnohí názor urobili. A ešte jedna posledná vec, buď tak aspoň zdvorilý, ak vieš čo to je, a nenavážaj sa do stránky a jej členov o ktorých nevieš vôbec nič.
Zaregistrován
7. 3. 2015
jano7B9 napsal/a:
Takze u vas je zakazane robit antikampane? Tahate si medove motuziky popod nosy aki ste skveli ? Vy clenovia najpreztiznejsej bm? :-D
Jano, si už trapný a komunikácia s tebou je naozaj strata času. Veľmi pravdepodobne by si na BM len čítal...
Zaregistrován
26. 7. 2007
Nazor si urobili jedine na teba. Niesi schopny odpovedat a si presvedceny o svojej pravde.
O korektnosti ani nehovorim. Asi ta dviha zo stolicky ze nediskutujeme na bm, ze ma nemozes zmazat ze? Nemaj obavy, tu ta nikto nezmaze.
Tu kazdy kasle na podobne medaile- kopie dukatov , volajme to ako chceme. A rovnako 15 900 000 cechoslovakov.
... Som tu deň a noc ...
Zaregistrován
19. 4. 2014
Kremnican-ja len malu poznamku.Každa minca sa musi najskor "VYRYT "do raznice a až potom sa može razit alebo odlievat.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
26. 7. 2007
Ps: aby ta nahodou nekleplo, na bm som registrovany takmer od jej vzniku, pretoze si robila reklamu prave tu. Kedykolvek to tam mozem roztocit 😎
... Som tu deň a noc ...
Zaregistrován
22. 3. 2009
Tak ked to vieš, tak ako píšeš, že caligator tu bol skôr ako celá burza-minci.com? Bm vznikla cca v dobe vzniku Tvojho registrovania tu a je tam k dnešnému dňu registrovaných cez 6000 ľudí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.