Zaregistrován
5. 12. 2011
platina: Nezavádzajte, nepíšete pravdu. Rezervovať to šlo. Obe varianty. Možno že kremnická varianta iba krátko ale bola. Pravdepodobne patríte k tým čo si neboli schopní zohnať zopár kusov pre seba.
A ta vaša sebaistota o tom kto alebo čo skončí v prepadlišti dejín to je už iná káva. Takých čo chceli rozhodovať tu už bolo a už nie sú.
A na okraj, treba poriadne čítať, ináč by ste vedeli, že sa nejedná o 600kusov (300+300) ale 700 (300 Kremnica a 400 Zobek)
Si vis pacem, para bellum.
Acta non verba.
Zaregistrován
16. 2. 2008
trobo zmenši si ikonu
8 ) Avatar, Nick ani podpis nesmí mít reklamní charakter vedoucí mimo fórum Sberatel.com. Nesmí být propagována konkureční stránka ani firemní web bez předchozí souhlasu provozovatele webu Sberatel.com. Avatar by měl mít velikost maximálně 65x65 pixelů.
Zaregistrován
5. 12. 2011
Zaregistrován
7. 3. 2015
Páni, úplne nekonfrontačne, iba informačne, pretože sa tu stále uvádzajú zmätočné údaje. Prvorazba nevydaného svätováclavského dukátu podľa návrhu od Josefa Šejnostu z roku 1923 /oficiálne znenie/ bola realizovaná v dvoch variantách. Obyčajný svd /viď vyššie/ kde je emitent pán Zobek a Jubilejný kde je emitentom mincovňa Kremnica. Obe emisie sú v počte 300 kusov. Varianta pána Zobeka je číslovaná od 101 do 400 a varianta mincovne od č.1 do 300. Varianta pána Zobeka je číslovaná laserom do hĺbky a varianta mincovne reliéfne, teda do výšky ako pôvodný návrh Jubilejného dukátu, čo znamená, že každou raznicou bol vyrazený iba jeden dukát. Teda, spolu je ich 600, 300 a 300.
Zaregistrován
5. 12. 2011
A kde ostalo tých sto kusov(č1-100), ktoré idú do sád?
Acta non verba.
Zaregistrován
22. 4. 2015
tých 100 naviac je pravdepodobne myslených v tej kompletnej edicii od Zobeka (1,2,5,10 dukat), pripravovanej na záver.
ja sám som došiel k názoru, že ražba mala úspech, tak pred tým nemienim zatvárať oči..
EDIT: aha, už si ma predbehol s tými 100 ks
Zaregistrován
7. 3. 2015
A ešte, nechcem vyvolávať zbytočné negatívne vášne, ale celkom seriózne dávam verejnú ponuku na výmenu, napríklad aj nicku "platina" /ktorého prejav mi silne pripomína iného pána pod iným nickom ktorý nie je registrovaný len od dubna/, teda vymením tzv. svätováclavský dukát 2014 veľmi príjemného čísla za 2 /dva/ kusy Jubilejného šejnostovho dukátu z mincovne Kremnica a ešte platím obed. Táto ponuka je relevantná a každý kto ma pozná vie že vždy držim slovo.
P.S. Tzv. Svd 2014 je s komplet príslušenstvom, teda včetne osvedčenia PUSR
Zaregistrován
16. 2. 2008
Marlen napsal/a:
Páni, úplne nekonfrontačne, iba informačne,...., že každou raznicou bol vyrazený iba jeden dukát.
Tak iba informačne,😉 to o čem se tu bavíme není dukát ale nějaká soukromě ražená medailička.
Zaregistrován
5. 12. 2011
Samozrejme jedná sa súkromnú medailu razenú v parametroch českoslovených jedno-dukátov.
Zjednodušene - "dukát"🙂
Acta non verba.
Zaregistrován
22. 4. 2015
zmazany blby dotaz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.