Dobrý den, vemu to krátce, protože nechci zdržovat a chci se jen ujistit, totiž, budu prodávat 5 Kč z PČaM série P041 a 50 RM z 30.3.1933 v podtisku C a série G, chtěl jsem se zeptat, zda nemá nějaká z těchto bankovek vyšší cenu než (v 1.případě) 10,-Kč a ve 2. 30,-Kč, 5 Kč je na čtyřech místech natržená a zohýbaná (stav 4-5) a ta 50 RM má tak stav 3- (oběhový). Předem děkuji, MMER3.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Šenfi, co to má znamenat? ,,jj, souhlas´´, mají nebo nemají vyšší cenu, než cenu uvedenou v posl.příspěvku? Z toho ,,jj, souhlas´to není vůbec patrné. Předem děkuji za upřesnění.
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
No, kdyz napsal souhlas tak se mu asi ceny zdaji ok... bych tak rekl🙂
Ptal ses na cenu, a tak "jj souhlas" asi nebude minen k tomu, ze Rusko hodla od roku 2011 modernizovat vyzbroj armady😉
MMER3 > první dvě bankovky bych hodnotil na 8,50 Kč a to Německo na 34,70 Kč. :-) Ne, teď vážně... jsi v nějaké finanční nouzi, že ti jde o každou korunu? Nebo snad nemáš katalog, aby ses podíval? Vždyť už se tady na fóru nějakou dobu objevuješ, píšeš, že se sbírání věnuješ, tak u těch protektorátních (když nepočítám tu německou) bys to už snad mohl vědět (dovoluju si říct, že i bez katalogu) že je to v tomto stavu do 10 Kč...
Oběma děkuji za odpověď a teď k věci - bylo to jen pro ujištění - ne, že bych to nevěděl, ale ty série všechny ještě v hlavě nemám a nevím které jsou běžnější a které případně dražší a lehce či více vzácnější. A acme, ty bankovky tam jsou dvě - 5 Kč z PČaM (1x) a 50 Rm (1x), asi jste to špatně pochopil, s tím, že jsem tam uvedl podtisk a sérii, což mohlo na Vás udělat dojem, že to jsou dvě bankovky. Děkuji za ujištění s cenou a přeji příjemný den.
P.S.Nejsem v krizi, ale rozprodávám přebytky, už tam je bezmála 20 bankovek a bude tam dalších ještě přibližně 30, dochází mi již místo v albech a tak jsem si řekl, že než si kupovat nové, tak si ho radši udělám pomocí prodeje bankovek a ještě z toho bude nějaká ta koruna navíc.
Jinak co se tyka prodeje bankovek v tomto stavu, tak se mi osvedcilo dat je od koruny a cekat, jak se to vyvrbi. Obvykle me vysledna cena prijemne prekvapi. Nekolikrat se mi stalo, ze jsem bankovku dvakrat vystavil od dvaceti korun a neprodala se a pak jsem ji dal od koruny a sla za vic nez 30,- kc.. (ale samozreme to neni stoprocentni😉 )
Děkuji za radu, ale sázím na jistotu, tedy dávám cenu, za kterou jsem ochoten bankovku prodat a pokud někdo přihodí a tedy pokud si někdo bankovku koupí, tak jsem za to rád. A pokud ještě její cena stoupne, jsem ještě raději, ale zas tolik na to nečekám. Od koruny je to risk. Znám takové, kteří dávají vzácné bankovky od koruny, sice se většinou šplhnou na a nebo dokonce nad cenu bankovky, ale zajímalo by mě, jak by se tvářili na to, prodala-li by se jejich bankovka v hodnotě 70 000,-Kč (nebo třeba jen 700,-Kč) za 10-15,-Kč. Takovýto úsměv : 😁 , by to asi nebyl 😈 .
MMERe příjde mi, že ty ceny pokaždý strašně moc řešíš. 😉
Pokud to budeš dávat na áčko, tak bych ti doporučil to dát dohromady, v tomhle stavu to koupí jen začátečník a ti mají rádi když na jeden nákup dostanou víc bankovek - přeci už jen to poštovný má vyšší cenu. 😉
A ke zkratkám, promiň tedy že je použil, jsem zvyklej z SMS, ICQ apod. a měl jsem za to, že jsou ve veřejném povědomí 😃
Takže jj souhlas = jo, jo, souhlas, jinými slovy, ano, cena 10 a 30 kč je ještě v limitu 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.