Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
29. 10. 2013
Dobrý den,
poprosil bych o určení popř. ocenění tohoto Ferdinanda. Předem díky.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 10. 2013
Ještě dotaz, ve opise Ferdin A ndvs .. , vidím to A jaksi zvláštně, je tam nožička navíc jako u N .. ale zase na počátku chybí takový ten zobáček co další N mají.. 😕 jsou tam tři N ? Nebo je to jaksi podivné A ..🙄 díky.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Chce to hlavně větší a oříznuté fotky. Minimálně udělej detail inkriminovaného místa. Ale vypadá to opravdu na chyboražbu FERDINNNDVS.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Je to dvojráz.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Podle čeho soudíš? Mně to nepřijde.
Zaregistrován
15. 4. 2010
Zaregistrován
29. 10. 2013
Víc z mobilu nevykřešu , ale nejsem o moc moudřejší😆 Nepřipadá mi to ani na jedno 😉
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
Z těch nových fotek mi to už připadá na klasické A (porovnáním s jeho tvarem na jiných PG), přičemž ten dřík navíc mohl vzniknout až sekundárně, buď jako chyba na razidle (prasklina či jiný defekt) nebo přímo na střížku. Takže za mě je tam opravdu FERDINANDVS.
Zaregistrován
29. 10. 2013
díky, taky mi to N nesedí, má jiný sklon.. Jinak je to nějaká lepší verze? Myslm že totožný šel nedavno na aukru s cenou přes 5 tis. v popisu aukce je typ GRACIA Hána C17/b/K . ale těch verzí je spousta tak nevím jestli se to ještě nějak neliší.
Zaregistrován
20. 8. 2007
je to litera A a použit na ni byl (tak jak je to asi běžné) stejný - jen otočený - punc jako pro literu V
porovnáním zakončení (patky) i to mírného sešikmení nahoře u A = dole u V, je to evidentní
jak vznikl ten útvar mezi A a druhým N těžko říct, ale je poměrně nerovný, nepravidelný, takže opravdu to mohlo být až druhotně
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.