Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován
25. 11. 2016

#91 - 23. 5. 2021, 14:47
Diskusnú vulgaritu vnášajú ľudia Vášho razenia pokiaľ nevedia presvedčiť iných o svojej pravde. Viď situácia zo včerajška trola majúceho viac účtov na fóre. Nakoniec máte svoje mincové vlákno s celkom slušnou odbornou návštevnosťou, ktorá nie stále súhlasí z predstavou pisateľa, stačí pozametať pred vlastným prahom...😉 Nedávno to pekne pomenoval Altmann, chovanie jednotlivých osôb na našom vebe, môžem len súhlasiť.

to je vtipné od člověka, který argumenty nepoužívá a druhé se snaží shazovat (navíc jako "moderátor").

ferovyobchodnik@seznam.cz

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován
22. 7. 2011

#92 - 23. 5. 2021, 14:49
Diskusnú vulgaritu vnášajú ľudia Vášho razenia pokiaľ nevedia presvedčiť iných o svojej pravde. Viď situácia zo včerajška trola majúceho viac účtov na fóre. Nakoniec máte svoje mincové vlákno s celkom slušnou odbornou návštevnosťou, ktorá nie stále súhlasí z predstavou pisateľa, stačí pozametať pred vlastným prahom...😉 Nedávno to pekne pomenoval Altmann, chovanie jednotlivých osôb na našom vebe, môžem len súhlasiť.

A opět jste se vůči mně dopustil sprostého chování, kdy jste lidi vulgární zařadil do mého okruhu. Ale co bych od Vás mohl chtít. To totiž nebyla první sprostota.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#93 - 23. 5. 2021, 14:51

Evropa1 napsal/a:

A opět jste se vůči mně dopustil sprostého chování, kdy jste lidi vulgární zařadil do mého okruhu. Ale co bych od Vás mohl chtít. To totiž nebyl první sprostota.

Určite nie a v tomto prípadne Vás sa nemýlim!!!

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován
22. 7. 2011

#94 - 23. 5. 2021, 15:00

Před nějakou dobou své učínkování na těchto stránkách skončil jeden slovenský kolega a to především vaší zásluhou. Sice neměl více než 10 000 příspěvků, ale vše co napsal, mělo hlavu a patu. Prostě již vás měl dost. Jelikož moje trpělivost přetekla, svoje angažování zde omezím na co nejmenší míru. Již vás mám také dost.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Altmann

Moderátor

Zaregistrován
6. 1. 2013

#95 - 23. 5. 2021, 15:41

Evropa1

To je hloupost, já Vás řadím mezi lidičky, kteří zde mají své místo a dokáži se držet svého názoru ( i když třebas s Vám nesouhlasím) ale rozhodně nejste pitomec a myslím si, že do této kategorie nepatříte. Prostě diskutujeme.
👿 Na rozdíl od pana f.o. který jako pyšný páv vždy vstoupí do diskuze, utrousí své moudro oznámí, že je chytrý a je mu jedno, že je trapný.

Ladislavaliev@atlas.cz

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován
28. 10. 2015

#96 - 23. 5. 2021, 16:11
Evropa1 To je hloupost, já Vás řadím mezi lidičky, kteří zde mají své místo a dokáži se držet svého názoru ( i když třebas s Vám nesouhlasím) ale rozhodně nejste pitomec a myslím si, že do této kategorie nepatříte. Prostě diskutujeme. 👿 Na rozdíl od pana f.o. který jako pyšný páv vždy vstoupí do diskuze, utrousí své moudro oznámí, že je chytrý a je mu jedno, že je trapný.

Souhlasím...
Evropa1, Grofik, Altmann,Lopez, Fidzi, Petr, Oliver, kacuro, pavel, dula, David, Jan, a další významní tahouni tohoto fóra ve svých oblastech sběratelství by jste měli vždy mezi sebou zachovat chladnou hlavu . A hlavně moderátoři včetně Grofika nenechat věci zajít daleko a mazat, mazat a znovu mazat při jakékoliv porušení pravidel fóra a pro administratora návrh :přidat k pravidlům zákaz jakýchkoliv politických debat a v případě porušení těchto pravidel znovu mazat a mazat...

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Altmann

Moderátor

Zaregistrován
6. 1. 2013

#97 - 23. 5. 2021, 16:22

Obecně nelze lidem něco zakazovat, je to akce a protiakce. jsme jen lidé. Jen se podívejte na výklad bible, je jasná, byla psána tak, aby byla pochopitelná, je a není. Moje babička byla vzdělaná dáma adventistka a já musel v sobotu na to jejich povídaní, hádali se a přeli. Život je silnější než nějaký zákaz.

Milion chvilek za mrzký peníz popřou i to, že se narodili.

Ladislavaliev@atlas.cz

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován
28. 10. 2015

#98 - 23. 5. 2021, 16:37

Altmann napsal/a:

Obecně nelze lidem něco zakazovat, je to akce a protiakce. jsme jen lidé. Jen se podívejte na výklad bible, je jasná, byla psána tak, aby byla pochopitelná, je a není. Moje babička byla vzdělaná dáma adventistka a já musel v sobotu na to jejich povídaní, hádali se a přeli. Život je silnější než nějaký zákaz.

Milion chvilek za mrzký peníz popřou i to, že se narodili.

Ano, ale pravidla ve společnosti pro pokojné soužití jsou také důležitá..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#99 - 23. 5. 2021, 17:26
Před nějakou dobou své učínkování na těchto stránkách skončil jeden slovenský kolega a to především vaší zásluhou. Sice neměl více než 10 000 příspěvků, ale vše co napsal, mělo hlavu a patu. Prostě již vás měl dost. Jelikož moje trpělivost přetekla, svoje angažování zde omezím na co nejmenší míru. Již vás mám také dost.

Uhol pohľadu, dávnejšie skončil priateľ z Čiech a ten mal cez 10 000 prispevkov som presvedčený o jeho širokom prehľade a vyhnali ho podobný ľudia Vám... 😪😪😪

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován
22. 7. 2011

#100 - 23. 5. 2021, 17:31
Uhol pohľadu, dávnejšie skončil priateľ z Čiech a ten mal cez 10 000 prispevkov som presvedčený o jeho širokom prehľade a vyhnali ho podobný ľudia Vám... 😪😪😪

Opět se snižujete ke lži.

Tohoto člověka znám osobně, tykám si s ním a na aukcích s ním diskutuji. Jeho konec zde zavinili lidé, kteří zastávali zcela jiné hodnoty, než jsou mé hodnoty. Tedy vůči mé osobně neměl žádné výhrady.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.