Zaregistrován
8. 11. 2010
Všetkým dotknutým sa ospravedlňujem. Nevedel som o podmienke vždy napísať požadovanú cenu. Nikde v tejto sekcii som sa o tom nedočítal.
Moja predstava o cene je cca 400€.
Zaregistrován
8. 11. 2010
Ak sa nemôžu uvádzať ani maily, tak ho vymažte. Uvádzam ho len pre prípadných záujemcov, pretože tam som vždy zastihnuteľný.
Ešte raz sa ospravedlňujem, v prvom rade som seriózny zberateľ, nie priekupník.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Predám Řád Františka Josefa, miniatura rytířského kříže, zlato, smalty, originál krabička. Smalt už nie je v 100 % stave. 15000 Kč.
Čestné vyznamenání Za zásluhy o Červený kříž, II. třída s válečnou dekorací, smalt na venci je vypadaný. Cena 5000 Kč.
Je možná výmena za numizmatický " materiál"
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
8. 11. 2010
Kúpim miniatúru takejto medaily (k6i6t6o@azet.sk):
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2011
Ahojte všem,
Dnes jsem od kamaráda dostal 2 odznaky československých lvíčků. Netušíte k jaké příležitosti byly vyrobeny?
Myslím si, že žádnou hodnotu asi nemají (o to nejde) protože nemají žádnou značku.
P.S. dopředu se omluvám pokud jsem svůj dotaz položil do špatného vlákna, ale nové jsem zakládat nechtěl když vidím 100 vláken v každém jednu fotku😕 myslím, že některé věci by se pohodlně a přehledně vešli do jednoho 😉 .
Díky
Obrázky:
P.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Obecně jde o vlastenecké odznaky. Mnohé se vyráběli v době tak zvané 2,republiky ( září 1938-15.březen 1939) vyráběli se i později a lidé je hrdě nosili jako projev jistého odporu. Nosili je takové i podobné po roce 1945 jako projev vlastenectví. Známe i lvíčky vyřezané z mincí. Je to jistý historický doklad jisté doby. Obecně tedy, vlastenecký odznak.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
29. 11. 2011
Zaregistrován
15. 8. 2012
Zdravím,prodám smaltovaný R-U odznak "Zemská jednota v král.českém-soukr. úřadníku".Původně zlacený,které se zachovalo jen místy.
Cena: 400 Kč ( + 80,- poštovné)
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Co já vím, je již prodaná, podívejte se na stránky Slovenské faleristické společnosti. Napište mi, něco bych pro Vás měl.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.