Zaregistrován
19. 10. 2011
možno,niekto má skúsenosti aj s takým zberateľským materiálom.
Obrázky:
Zaregistrován
3. 9. 2013
Plukovní knoflíky se prodávají kolen 120 Kč za kus, námořní 50, ale vidím tam i nějaké zajímavé kousky a to už musíte řešit jednotlivě.Jinak moc zajímavá a pěkná sbírka.Doporučuji prodávat po sestavách, popř.po kusech.Když to prodáte vcelku, nikdy za to nedostanete takovou cenu, jakou to má.
Zaregistrován
19. 10. 2011
Pán kolega,super!To znamená každý gombík odfotiť -avers,revers a na aukro?Aj gombíky sa zbierajú a sú likvídne?Čo to znamená -zajímavé kousky?Pomenujte aspoň jeden.Ešte raz vám ďakujem za radu.
Zaregistrován
3. 9. 2013
To záleží na Vás, já osobně bych udělal konvoluty, např.po 10 z čísel, po 10 námořnické atd. Samozřejmě, že se knoflíky sbírají.Mě zaujali kousky vyšité dracounem, máte tam také Karlův čepicový odznak
Zaregistrován
19. 10. 2011
Pokúsim sa to urobiť podľa toho,ako ste mi to poradili.Na aukro Vojenské do 1914 som veľa gombíkov v predaji neobjavil.Na medzinárodných fórumách sa mi neozvali.vy ste jediný.Popozerám aj ebay,či tam sa také veci predávajú.Karol je lepší ako Frantík?Videl som Frantíka,že sa objavuje.
Zaregistrován
3. 9. 2013
Na Aukru dejte vojenské a pod tím se Vám oběví přimo knoflíky.Myslím si, že Karel je na stejno, záleží na zadní straně, v jakem stavu jsou pacičky..
Zaregistrován
19. 10. 2011
Chceli ste ma povzbudiť.Pozeral som to oddelenie-Knoflíky.Nehýbe sa to tam veľmi.Zrejme to odložím na neskôr a skúsim nejaké odznaky a vyznamenania.
Zaregistrován
7. 1. 2014
Pokud byste chtěl vše prodat v cenách jak píše Mint, nabízím se.
jori@email.cz
Zaregistrován
3. 9. 2013
Knoflíky jsem pár let sbíral,ceny se pohybují, tak jak jsem uvedl, každopádně bych tam viděl cca 10 kousků, které bych pod 400 Kč za kus neprodával(jedná se o knoflíky vyšité dracounem),Modrý námořník 500 Kč,ale samozřejmě záleží na stavu...Pak tam máte kousky s RU orlicí, ty se prodávají 80-100 Kč, jestli dobře vidím, je tam i jeden stříbrny(300 Kč)Ale vše také záleží na stavu(promáčkliny, očka, pěkně značený výrobce)Pokud by jste měl zájem prodat orlici a toho Karla, napište na cmp@centrum.cz
Zaregistrován
19. 10. 2011
Chalani-hoši,ďakujem.Určite budem kontaktovať.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.