Zaregistrován
29. 11. 2011
Bohdan Chmelnický
Na Ukrajině se také udílí tzv. Řád Bohdana Chmelnického, který patří mezi nejvyšší ukrajinská státní vyznamenání.
Teď už to snad dohledáš na netu 😉
P.
Zaregistrován
11. 10. 2009
jojo díky. hledal jsem to tady u nás a nikde nic. zkusim googlit🙂 jak jsem psal jde to mimo mě takže ani nevim zda je ten řád nějak ceněnej....
Zaregistrován
29. 11. 2011
Sbírám známky jsem na tom stejně 😁 zkus se podívat po aukcích a snad najdeš odpověď 😉
P.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Jde o řád Bohdana Chmelnického III. stupně SSSR. Udělován v období 2. světové války. Bohužel u Vašeho případu nelze hovořit o originální dekoraci. Nevím, kde jste jej koupil, doufám, že za pár korun, jinak to jsou opravdu vyhozené peníze.
http://forum.valka.cz/topic/view/7940/Rad-Bohdana-Chmelnickeho
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zde Vám vložím originální dekoraci. Je mi líti, že jsem Vám pokazil radost.
Pokud potřebujete detaily, dohledáte si je jistě sám, případně napište, poradíme.
Obrázky:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
11. 10. 2009
nepokazil. nekoupil jsem je dostal jsem ho ještě s jinými řády. v čem se to liší?
Zaregistrován
6. 1. 2013
Tak to Vám zde vypsat nemohu, pochopitelně, věřit mi nemusíte. Vy jste se ptal co to je, odpověděl jsem. Na ten dodatek můžete zapomenout, to záleží na Vás.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
11. 10. 2009
proč to vypsat nemůžete? Je to snad tajný? každopádně díky aspoň za určení.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Svým způsoben ano. Např. kolegové v Rakousku mají znaky podchyceny, ale přistup mají jen členové společnosti. Vy zpozorníte na nějaký detail a výrobce to ihned opraví. Toto snad chápete.
Já jsem svůj úkol splnil. Možná, že pokud by jste vše co jste dostal pěkně urovnal a nafotil, zjistili bychom další souvislosti
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
11. 10. 2009
Jo to chápu. Ještě že toto nesbírám. Byla tam ještě medaile Československé armády v zahraničí,válečný kříž 1939 tak nevim zda vám to pomůže když to vyfotim...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.