Moderátoři: Tomako, smith

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#11 - 21. 9. 2014, 22:57

Mně už se stalo že podle tracking number ležela zásilka z Prahy na poště ale ve skutečnosti už byla dávno ukradená.

tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován
30. 9. 2010

#12 - 21. 9. 2014, 23:07

mne uz sa tiez stalo ze podla tracking number bola zasielka davno dorucena (akoze mne),
a pritom este dalsi mesiac lezala bohvie kde v slovinsku, kym sa vratila odosielatelovi.
samozrejme, nic zvlastneho, kedze do odoslala deutsche post 🙄

jacisin76@yahoo.com

diclein

Uživatel

Zaregistrován
6. 2. 2020

#13 - 6. 2. 2020, 13:23

Dobry den, videl jsem clanek Vasi odpoved panovi ktery se ptal na prodej na ebay, chci se Vas zeptat zda nevite o nekom kdo mi muze s prodejem na ebay pomoci, nemyslim jednorazove ale spolupracovat z nekym - ja mam hodne zbozi starozitnosti jako jsou obrazy a ramy sochy apodobne. hledam radu nebo spolupracovnika ktery mi pomuze s prodejem, sam to delat nechci, proto hledam profesionala, dekuji za odpoved Daniel M

petan

Uživatel

Zaregistrován
24. 11. 2019

#14 - 6. 2. 2020, 14:45

Dobry den, videl jsem clanek Vasi odpoved panovi ktery se ptal na prodej na ebay, chci se Vas zeptat zda nevite o nekom kdo mi muze s prodejem na ebay pomoci, nemyslim jednorazove ale spolupracovat z nekym - ja mam hodne zbozi starozitnosti jako jsou obrazy a ramy sochy apodobne. hledam radu nebo spolupracovnika ktery mi pomuze s prodejem, sam to delat nechci, proto hledam profesionala, dekuji za odpoved Daniel M - když tak mi napiste na bestchocolata@outlook.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.