Zaregistrován
6. 11. 2008
Když už tu jsi, Ty jedna "na kostěti", tak dnes Tvůj obrázek změnil místo... 😁
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 10. 2006
nech kolegovci píšu o svojích nálezoch hornín, minerálov ,škoda vo svete sa nachádza niekolko tisíc druhov , preto je určovanie na dialku dosť problematické.
Mazať určite nič nebudem , je celkom možné o pár rokov neskôr, ked si prispievateľ prečíta pôvodné príspevky bude si sypať popol na hlavu sám.😃
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
17. 5. 2012
Děkuji za tvůj velmi rozumný názor.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Dracek- ..jé, můj oblíbený obrázek ...
grofík- nebylo myšleno mazat, založit jednotné téma a tyto přízpěvky tam přesunout, jinak opravdu zapadnou zajímavější témata, jako třeba opály 😆
Zaregistrován
23. 10. 2006
:shock: čeče Korunka čo je také zaujímavé na opáloch , všetky drahé kamene sú zaujímavé .😉
To je cca. 150 druhov cca 220 farebných odtienov a 125 kvalitatívnych zatriedení.
Samozrejme mineralógia je o niečom inom tam je cca 2500 druhov dalšie stovky unikátnych mineralogićkých zlúčenín atd.... atd.
Pravdu povediac mineralógia nie je moja obľubená oblasť nakolko pri zbierkach potrebuješ veľký priestor na uskladnenie pokiaľ chceš mať nejakú solídnú zbierku z minerálov .
Zaregistrován
17. 5. 2012
Suevit, i tato cesta je možná, hledám dále. http://jand.webd.pl/met2/viewtopic.php?f=18&t=3277
Zaregistrován
17. 5. 2012
Re: Naturalne szkło po dużym wpływie meteorytu?
przez lejkers » Wt cze 19, 2012 2:40 pm
Peking napisał(a):Prosimy o poinformowanie nas, czy może to być naturalne szkło po dużym wpływie meteorytu. składki i na Twoją opinię dziękuję. Nie wiem gdzie do sklasyfikowania tego minerału. Sądziłem, że jest to fulgurit po uderzeniu pioruna. /.../
Poczytaj o minerale o nazwie Suevite, może w tym kamieniu znajdziesz coś podobnego.
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie..." - Alchemik, Paulo Coelho
Zaregistrován
23. 10. 2006
:roll: nádej umiera posledná.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.