Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 8. 2006
Jinak www.numismatika.cz a cenově je určitě lepší Kroměříž a popis kvality odpovídá skutečnosti - viz fotky. Když se v Šumperku podíváte na fotky, uvidíte, že třeba ten pražský tolar Ferd. I. má popis kvality OK, ale ten Jáchymovský z r. 1561 už ne - ten 1/1 určitě není.
Zaregistrován
27. 2. 2007
Jo,jo s tím Brnem máš pravdu.Taky říkal,že tam nic není.Prej to maj skoupený Rakušáci.
Zaregistrován
12. 8. 2006
Tak s těma Rakušákama nevím, ale je pravda, že ve Vídni je Rauch - a to je silná konkurence. Já osobně bych to ani tak nesváděl na Rakušáky jako spíš na Dukát Brno - ti mívají nabídku pěknou.
Zaregistrován
27. 2. 2007
To nevím,jen říkám co jsem slyšel.Ale jak říkal ,že tam vubec nic nemaj ,tak to bude asi pravda.On je členem a objíždí to všechno.Je mu kolem 70 a už má něco obětýho.
Zaregistrován
12. 8. 2006
No tak to já jsem podstatně mladší, ale jezdím už asi 7 let, takže mám své známosti taky. Většinu aukcí znám a je možné, že znám i onoho dotyčného, to se ovšem z pochopitelných důvodů asi nedozvím. Jen by mě zajímalo, jestli je spřízněná duše a věnuje se tolarovému období nebo jestli dává přednost bohemice.
Zaregistrován
27. 2. 2007
Jmenuje se Kalous je ze Svitav. No a jeho zbírka jsou samí stíbrný mince,tolary a krejcary,německo to má nejradši.
Zaregistrován
12. 8. 2006
Tak to mi bohužel nic neříká - možná bych jej poznal, ale jméno neznám. Já Německo moc nemusím, ale mince to jsou pěkné.
Zaregistrován
27. 2. 2007
To je pravda, některý jsou opravdu pěkný.Pár jich doma taky mám.
Zaregistrován
22. 4. 2007
Mám nového Jana Lucemburského. Kvalita nic moc, dvojráz, ale co myslíte je to mezi konci ocasu rubní značka? Devítka Há 2d? Nebo jen prostě konec ocasu. :-)
Zaregistrován
16. 2. 2007
Pánové, co máte za literaturu ohledně identifikace grošů, značek a pod. ?
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.