Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
Tak položky 648-722 jsou další část sbírky V.Hanibala.
Zaregistrován
11. 5. 2015
Kolik procent z dosažené částky je aukční poplatek v aukcích ČNS?
Vím, že např. aukce NUMIS. AUR. v Praze má při aukci poplatek 17%. Pokud je tedy cena mince po vydražení 10 000 Kč, tak celkem musím zaplatit 11 700 Kč, abych si mohl minci odnést.
Mohl by mi na to prosím někdo odpovědět?
- jedu do Prahy na svou 1. aukci ČNS, tak abych byl trochu v obraze.
Zaregistrován
6. 7. 2009
10%
Zaregistrován
11. 5. 2015
díky moc
10 % v pohodě
Zaregistrován
22. 3. 2009
Ako píše Kučera, ČNS aj SNS majú 10%
Zaregistrován
3. 4. 2014
Byl by tu nějaký člen ČNS, se kterým bych mohl jít na aukci jako host a který by byl ochotný mi zkusit vydražit pár denárů z Římské republiky?
Zaregistrován
14. 11. 2013
Zdravím, rád bych se zeptal, jak je to s aukcemi v Praze nebo vlastně i po celé ČR. Jde mi o nalezení té nejlepší (největší) aukce pro můj účel. Tj. prodej rozsáhlé sbírky mincí, ale budu to postupně prodávat po částech, abych aukci nezahltil. A samozřejmě každou minci budu nabízet zvlášť.
Rád bych dal poměrně větší množství mincí do Pražské listopadové aukce, ale z numismatické společnosti mi slíbili že mě budou kontaktovat ohledně dohody na předání mincí a už se neozvali. Teď mají dva hlavní pánové vypnuté telefony a na e-mail mi taky nikdo několik dní neodpověděl. Tak nevím, jestli vůbec fungují nebo jak to je.
Jsou nějaké další aukce kromě ČNS Praha? Jde mi o prodej směsi, pár cenných mincí, ale dost také s malou hodnotou a potřebuji, aby aukční síň vzala všechny kusy a né že si vyzobe pár cenných mincí a zbytek odmítne.
Díky za rady :-)
Zaregistrován
17. 8. 2010
Za v soucasne dobe nejvyznamnejsi bych osobne povazoval Aureu s aukcemi dvakrat rocne - v kvetnu a prosinci. Otazka ale je, co presne mate k prodeji. Neni samozrejme zaruka, ze Vam do nejake prestizni aukce vezmou vse co nabidnete...
Zaregistrován
12. 12. 2009
radim3000 zkuste i Aukční dům Macho&Chlapovič, také sídlí v Praze a aukce pořádá 2x do roka. Jak píše kolega xjert01 záleží co máte ve své rozsáhlé sbírce.
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
19. 4. 2014
radim3000 skusit možete ,ale ak je vačšina minci povedzme pod 50€ za kus tak vam to velka aukčna firma zobierie len ako konvolut.Položky pod 50 € nepatria na velke salove aukcie-ale napr. na internetove.
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.