Zaregistrován
12. 6. 2012
No nevím. Vidím to tak na zítra a na nedělu. Leda by mi někdo poradil nocleh ze soboty na nedělu. Anebo že bych dojel v sobotu i v nedělu? Jedna cesta je 150 Kč (tam i zpět, když si včas koupím lístky), nocleh by teda měl být někde v této relaci, aby to mělo smysl. Co poradíte?
Zaregistrován
19. 4. 2014
Ten termin určite optimálny nieje.
1.Koliduje zo svetovou vystavou v NY
2.Koliduje aj so Zberatelskym veltrhom v Inchebe
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, to je fakt, hrozně jsem se na výstavu do NY těšil a teď musím do Žďáru!!😃
Zaregistrován
9. 2. 2008
Pavle- to, že my dva sedíme doma a maximálně jedem do Prahy ještě neznamená, že naši ostatní kamarádi, nejezdí po světě. A já bych tak ráda tam někam aspoň jednou..................😉
Zaregistrován
19. 4. 2014
Pavle - minimalne zopar velmi kvalitnych exponatov tam odišlo,takže budu v Ždari chybat.Ten termin svetovej vystavy bol organizatorom znamy ,stači to len lepšie načasovat.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak já už mám soukromé hodnocení z NY. Vojto mě zdrbal za blbé OVS na třetím listu. To, co učím ostatní (začátek a konec!!!) jsem prostě poblbla no. Jelikož je pro mě jeho hodnocení nad ty ostatní, tak už přemýšlím jak dál s exponátem. Jak jsem zjistila, tak vystavovat jako mládežník mohu i příští rok, tak další velká zkouška (pokud mě přijmou), bude špičková a opravdu velkolepá výstava Finlandia 2017. Tam přírodě a jí zasvěceným exponátům rozumějí. 😉
Zaregistrován
23. 2. 2009
Ale jedna chyba přeci nemůže zkazit celý exponát.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Su sama nasraná a basta fidli. No ale jinak se mu to líbilo moc 🙂 Jenže víš, jak je to s jurymany na výstavě, kde je 700 exponátů. Předek, rychle prostředek, konec.
Zaregistrován
23. 2. 2009
Mládežníků je jenom 53 a určitě jsou na to 2-3 týmy.
Já když jsem to minulý týden lepil, tak jsem taky narazil, že jsem někde nenapsal - převrácená průsvitka (bývá docela vzácně na průsvitce C). Ale prostě asi žádný vícerámový exponát není zcela bez chyby.
Hlavní je udělat dobrý dojem pěknou úpravou a rozumným zpracováním.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.