Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
17. 10. 2010, 20:05

Pavli, musíš se opravdu hodně učit. Ta knížka není čínsky, ale japonsky😆 .

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

Vytvořeno:
17. 10. 2010, 20:13

Dejvy:😃😃😃 to je jednoooo šeci sů šikmooký😃 šecko to vypadá jak vysypaný čaj

Fronc

Uživatel

Zaregistrován:
30. 4. 2007

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 21:39

Je vidět, že pavlinka si informace najít umí. Jestli pak víte, že 4. prosince se bude konat Valná hromada SČF? Delegáti z klubů a odborných společností již byli zvoleni a tak se může rozhodovat o tom, jakou cestou se náš svaz bude ubírat dalších pět let. Protože jsem také mezi delegáty VH, mohu leccos tlumočit na správném místě. Pokud má někdo nějaké výhrady či připomínky k vedení SČF, zasílejte mi podněty na můj e-mail fronc@cbox.cz a uvidíme, zda se s tím dá něco dělat.

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 21:54

Obávám se, že tolik časového prostoru na VH nebude. Na druhou stranu zdaleka ne každý, kdo zde kritizuje, umí dát sám nějaký konkrétní návrh. Snad se kromě Zdeňka ještě někdo přidá.

Fronc

Uživatel

Zaregistrován:
30. 4. 2007

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 21:58

Už jsem si myslel, že tu dnes nikdo není.... :-) pročítal jsem si starší diskusi a zaujal mě námět na zřízení publikační komise, která by mohla mít za úkol publikovat o dění v SČF v některých vybraných denících, či jiných periodikách a časopisech. Nemluvě o tom, že materiály určené pro stránky svazu předávat automaticky na Infofilu a další weby určené pro filatelii. V tom vidím současné rezervy. Obávám se však, že na to náš tajemník nebude mít dost síly.

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 22:02

Možná to tady vapadalo jako páté přes deváté-po našem plantání košů s baňama, ale co tak ze svazu podpořit tento portál tak, aby o něm věděl každý filatelista a podpořit také tady vydávaný Mladý sběratel-toho času jediný(a dlouho asi bude)časák pro mládežníky, když už chcete pro mládež cosi udělat?Aspoň mně kupte propisky, ať ty články mám čím psat(to tam zrovna ale přednášet nemusíte) a barvu do tiskárny pro Zdeňka Jindru, který to vydává.Nebo si snad myslí někdo, že sem chodí míň sběratelů, než ti co si přečtou časopis Filatelie?

Fronc

Uživatel

Zaregistrován:
30. 4. 2007

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 22:13

Díky za první námět. Zdeněk si mi nikdy neřekl o toner do tiskárny, předpokládám, že toto má vyřešené, ale určitou podporu "něco za něco" by si zasloužil. O práci s mládeži si pravidelně na našich kláních říkáme. Když už jsme u té mládeže, které tištěné časáky dnes mládež čte? třeba by se některý uvolil sem tam pro mladé filatelisty něco publikovat? Uvítám, když se mi některý z posledních čísel Zdeňkova Mladého sběratele podaří získat, abych si udělal představu. Kdysi jsem do něho také přispíval. řeknu si mu o něj.

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 22:22

No možná by nebyla špatná ani propagace v časopisu Filatelie.Ten Mlaďák není jeho konkurent ale spíše pomocník pro boj s mládeží.Tam si to přečte děda, že něco takového vychází(na internetu si to nezjistí, protože třeba neumí bednu ani zapnout) a nechá si ho poslat pro vnuky do začátku sbírání.No ale moje nápady berte s rezervou - podle táty:telecí rozum.

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 22:31

Telecí rozum takový exponát nevytvoří🙂 .

Fronc

Uživatel

Zaregistrován:
30. 4. 2007

Vytvořeno:
18. 10. 2010, 22:37

Náhodou nápad skvělý, ale má to jeden zásadní problém. Filatelie je soukromý časopis F.B. a vše ostatní vnímá jako konkurenci, tudíž se domnívám, že prosadit cokoli na stránkách tohoto časopisu bude docela oříšek. Ale určitě se o to pokusím. Já se sice domníval, že bude vhodné zaměřit své síly na "aktivní důchodce", tedy lidi, co právě končí zaměstnání a nebudou vědět, co dělat ve volném čase :-), vás mladší má již Zdeněk podchycené. Každopádně v oslovení široké veřejnosti vidím potenciál.
Jdu se věnovat zase našemu Zpravodaji, aby už konečně vyšel a nemusel jsem čtenářům po telefonu vysvětlovat, proč ho ještě nemají ve schránce. Někdy zase na pokecanou.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.