Pokud je to tak, potom asi Lucembursko bude ekonomický "papírový tygr". Když čtu o zadluženosti tzv. nejvyspělejších ekonomik, která je mnohonásobně vyšší než ta naše, tak jsem zvědavý co bude. Před pár lety jsem četl o Liechtenštejnsku a knížeti Adamovi jako úžasně osvíceném a jedinečném panovníkovi. Potom prasklo, že Liechtenštejnsko je jen pračkou na špinavé peníze a panovnický rod si zřejmě svými činy příliš nezadá s Italskou mafií (viz pronásledování pracovníka banky, který vynesl údaje o tajných kontech světových prominentů). To jsem ale odbočil od známek.
No, v této "třídě" jsem měl také něco mít. Ale nad tím jsem už dávno mávl rukou. Jeden kamarád tam vystavovat měl a prý se ani neozvali. Myslel jsem si, že to byl zase nějaký problém na svazu. Tak snad jsem jim křivdil neprávem. Nemohla by jsi mi to palmáre přeposlat na email? Je napsaný v profilu...
Obávám se, že toto je starý kámen úrazu. Informace o výstavách jsou sporadické, o způsobu a kontaktu k přihlášení exponátu téměř nulové a vysvětlení, proč byly tyto exponáty přijaty a proč tyto ne naprosto žádné... To nemluvím ani o tom, jaké podávají národní komisaři zprávy řadovým filatelistům, kteří vlastně tyto cesty platí (jestli se nemýlím).
Jednalo se teda hlavně o mládežnické exponáty. Ale část se vztahuje i na exponáty dospělých...
Jestli jezdí na valnou hromadu takový pantáti si pokecat se známýma, tak jako u nás, tak se toho moc nezmění
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.