Zaregistrován
28. 11. 2018
Dobrý den,
Rád bych vás poprosil o pozornost z důvodu ochrany proti možnému podvodnému jednání.
Jedná se o prodej Svatováclavských dukátů a jiných drahých sběratelských položek.
Tato níže uvedená firma nabízí na svých stránkách na prodej mince a další materiál, u kterých jsou fotografie a popis zcizené z Aukra a tudíž předměty nemohu vlastnit a ani je nabízet k prodeji.
Fotografie dukátů a zlatých hodinek najdete v položkách na Aukru.
Doufám, že tato informace zachrání alespoň někomu nemalé peníze před podvodníky.
S pozdravem Callimer
Zaregistrován
28. 10. 2015
Calimer díky 👍
postnu to i do tématu svatováclavské dukáty..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
10. 3. 2009
Po novom roku som našiel podobný eshop s množstvom mincí za "výpredajové" ceny. Ozaj, videli ste už v numizmatike niekedy výpredaj? (Teraz nemyslím zníženie extrémne vysokých cien z ma-shopu o 10-20%) Ponúkali mince so zľavami 70%! Dokonca zlaté mince pod cenu zlata! To je moje, kupovat lacino krásne věci. Ale nekupte to, když je to tak laciný...
Samozrejme fotky stiahnuté kade-tade napr. ebay.
Mimochodom ten nadpis je zavádzajúci, lebo zmieňovaný eshop určite nie je v Nemecku. Len časť textu je v nemčine a časť zase v angličtine. Kontaktnú adresu udáva v Dubline... ale tam ich pravdepodobne nikto nepozná.🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 11. 2018
Rád bych ještě doplnil o informace, že jsem byl s prodejcem v kontaktu a představoval se jako" ECHT " němec pod jménem Florian Schambegr s bydlištěm v Bremen. Mám jeho kopii OP s fotkou i jeho telefon a předvolba je +49 takže na 100% D.
Nyní položky nabízí pod jménem Daniel Klein na níže uvedené adrese viz:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.