Zaregistrován
6. 2. 2008
Jestli se nepletu je to 47. A cena tak kolem 2000?
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
22. 11. 2023
Dobrý večer,
Poradíte někdo o jaký groš se jedná?
Předem děkuji 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
13. 4. 2014
Zaregistrován
4. 5. 2024
Dobrý den,
mám ve sbírce F. Josefal l. uherský 2 Filler v perfektním stavu, nikde v aukcích se moc nevyskytuje, drobáky se všeobecně moc nedraží, ale bylo jich vyraženo dost málo asi 500 tis. Ty které jsem viděl byli v dost žalostném stavu a přesto udělali 10- 15 tisíc! Někde jsem na něj narazil v nějaké aukci asi za 40 tisíc a nebyl tak pěkný. Vím že poptávka a nabídka rovná se cena.....
Nevím kolik bych za něj mohl chtít při případném prodeji, kolik by jste za něj dali, pokud by vám ve sbírce chyběl?🙄
Jirka M.
Obrázky:
Zaregistrován
20. 7. 2019
Zaregistrován
4. 5. 2024
Moc díky arc,
myslím že to je to co jsem hledal a nemohl najít !
S 30ti tisíci bych byl asi spokojený😁 ještě by mě zajímalo jakou známkou byla oceněna zachovalost, ta moje je asi opravdu o dost lepší.
díky Jirka M
Zaregistrován
20. 7. 2019
pokud to s prodejem myslíte vážně, jeden kolega, který zde není registrován, by měl zájem
Zaregistrován
4. 5. 2024
Díky za nabídku, asi si ho zatím nechám, když vím že má zhruba tuhle cenu. Pokud ho dám někdy do aukce dám vám vědět
Jirka M
Zaregistrován
12. 8. 2024
Zdravim. Mam se pokusit zjistit jak mince očistit a cca jejich prodejni cenu. Zatim jsem pouzila horkou vodu a jar. Ale netusim, jestli mam pokracovat s coca colou nebo radeji uz staci. Moc prosim o oceneni. Dekuji.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.