Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
záleží hodně na stavu, oblasti a původnosti, ale u skrine asi minimalne jak pisete, pri stesti az kolem 25t.
Truhla chodila po internetu kolem 3-8tis., sám jsem na chalupu kupoval na aukru pred 4 roky pěknou za 3-3500Kč i s odvozem 100Km, ale třeba je to dnes už jinak
Toto neni muj obor, takže to berte jako hrubý odhad, ono z jedné fotky také moc řici nelze.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Máte doma moc pěknou věc, starožitnická čili tržní cena se tvoří nabídkou a poptávkou, cena odhadní (znalecká) se může lišit. Lidovou skříň bych ocenila na 50.000 Kč, hůře zachovanou truhlu na 15.000 Kč. Nejsou to ceny z Aukra. Ještě: co je v nápisech(?) nahoře? Také škoda, že jste nefotili i vnitřek skříně po otevření dvířek.
Dobrý den, již několik let se zajímám o malovaný nábytek a pokud by jste chtěl skříň odprodat, tak bych měl zájem. Stačí napsat na adresu jejika07@seznam.cz
Cena skříně se v současnosti skutečně pohybuje tak jak píšete vy i uživatel Dracek. Cena uvedená Agnes je dnes již mimo mísu. 50.000,- za skříň by jste dostal tak před více než 5-ti lety, ale nyní je vše jinak. Za tento typ truhly by jste nikdy 15.000,- nedostal, to jen pro upřesnění.
Budete-li mít zájem, tak napište.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.