Moderátoři: smith
palec dolů
jsou jedni z mála poboček dělajících aukce a nezveřejňujících na webu katalog, což případné zájemce obtěžuje i odrazuje...(ale třeba je to skrytý účel)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Nechápu to. Dnes všichni jdou cestou netu. Nedražím, neutratím a ani nevím, co mi uteklo. Vyřešeno.
Při poslechu:
https://www.youtube.com/watch?v=UlHf8rjkK5Q
a deštivém počasí ...
Osobne preferuji papirove katalogy a upoutavka na strankach, v pripade Brna vzdy v predstihu, pomaha rychle prohlednout ty nejzajimavejsi mince, nez aby clovek musel prochazet cely katalog je vitana. Navic spolu s Hradcem Kralove a Sumperkem je Brno treti pobockou, kam clovek nemusi mit obavu posilat i nadhodnocene limity a ma jistotu, ze mince dostane za ceny o prihoz vyssi, nez je druhy limitujici a nebude zadna korelace s vysi zaslaneho limitu. A duvera v poradatele je pro ucastniky aukci to nejdulezitejsi
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
agripa97: tady je Poptavka, nikoliv ocenovani. A realne ceny rakouskych a uherskych korun v zavislosti na zachovalosti mince viz napr. Aukro, cca od 50 Kc nahoru, ceny v predchozim prispevku jsou nesmyslne. (prispevek byl zrejme z toho duvodu prave smazan moderatorem)
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.