Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
6. 1. 2020
Dobrý den, po dědečkovi mám plnou krabici pivních etiket, Plzen, Gambrinus atd. jsem nafotil. Prosím o pomoc při určování ceny, jsem ochoten prodat. Popř. větší množství tácků a sklenic. Není problém nafotit. Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
15. 8. 2014
Vypadá to jako kopie, nebo novotisky.
Adalbert
Zaregistrován
6. 1. 2020
To si dovolím nesouhlasit, děda je odlepoval z lahví a lepil na kartičky a popř měnil s dalšími sběrateli. Díky
Zaregistrován
15. 8. 2014
Pokud to děda lepil na kartičky, tak potom je to pravé, ale záleží jak je to nalepeno na kartičkách. Zda šetrně nějakou filatelistickou páskou, anebo lepidlem naneseným na plochu etikety. Jestliže použil lepidlo a přilepil etikety napevno k podkladním kartičkám, tak cena etiket bude spíše symbolická.
Sběratelé pivních etiket mají svoje vlastní stránky a pokud se na ně obrátíte rádi Vám poradí.
Adalbert
Zaregistrován
6. 1. 2020
Jo díky za pomoc🙂 Nooo spíše bych to viděl lepidlem, byl to jen jeho mega koníček od 60-90 let. Určitě zkusím najít nějaké stránky, ještě jednou díky.
Zaregistrován
25. 11. 2016
zajímavé co někteří lidé dělají...
nechci aby to vyznělo blbě, ale na oba dědy mám jen nějaké vzpomínky. pokud to nemá hodnotu milionů, nechal bych si to...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
6. 1. 2020
Souhlas jen na to není místo , 6 krabic tácků, 1 krabice etiket a 5 těch velkých úložných boxů půllitrů. Rád bych si to nechal, jen na to není místo a raději bych někoho, kdo to více ocení jak já.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.