Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
9. 4. 2013, 20:14

Paul napsal/a:

no mě taky zastavili účet, že jsem přesáhl těch 60 000 nebo kolik za půl roku, teď mám neomezenej.

No a presne o toto mi jde !! a proto jsem posilal ten fax 😞 , pockam a uvidime jak to dopadne , skoda ze jste neozval vcera , a nerekl o co jde , vcera jsme vedli dlouhou diskuzi .

tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2010

Vytvořeno:
9. 4. 2013, 20:26

myslim ze vcera som hladal nejaky kontaktny email, ale nenasiel.
ide asi o to ze mail by mali nonstop zahlteny milionmi dotazov.
dotycne faxove cislo je zrejme len na tento ucel.
zrejme to zmenili, ja som to pred rokmi tiez posielal mailom.
od mike-p74 to chceli vyslovne faxom (co je vlastne tiez sposob overenia adresy, faxove cislo sa da geograficky jednoducho priradit. taky maly chytak podla mna)

jacisin76@yahoo.com

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
9. 4. 2013, 20:29

mike-p74 - pokud zalistuješ v diskuzi, včera jsem to sem psal že stačí mailem.!
(snad nevadí že tykám)

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
9. 4. 2013, 20:30

Paul napsal/a:

po vydělanejch 60 000 na ebay chtěj v rámci zákona o praní špinavejch peněz v EU totožnost, poslal jsem ofocenou a částečně začerněnou kopii OP + screen z výpisu kreditky a účet mi obnovili...

aha tak jsem nenapsal že mailem😃

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
9. 4. 2013, 20:44

myslel jsem kdyz jsem zacal psat o mem dotazu " ze se jedna o ten a ten problem " nez jsme se dopracovaly k temu ze se jedna o ten limit atd....
v pohode urcite muzes tykat , nevidm v tom zadnej háček 😉
a jak rika tocomabyt psaly mi tam ze chcou poslat faxem moje ID atd..,zkopiroval jsem to co tam psaly v anglictine o par prispevku vyse

This coversheet has a barcode unique to your account, so please print and fax the coversheet with your other documents. We will send an email to you at (muj email) to confirm that we received your documents as soon as the fax enters our system.

A hlavne nechapu proc to pay pal řeši , VZdyt vidi odesilatele coz je muj TATA !!!!

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
10. 4. 2013, 11:29

slibil jsem ze budu informovat ,tak tohle mi dnes prislo od Paypalu .
Tak jsem zvedav co z toho vznikne ?????

Dear Martin P.,
Thank you for contacting PayPal regarding the warning on your account, I am happy to assist you today.
European Union anti-money-laundering and ‘Know Your Customer’ regulations require that we collect and verify certain information from you.
Until this verification process is complete, you’ll have a receiving limit on your account. This means that you can receive a maximum of €2,500 EUR into your PayPal account in total cleared payments each year. Your receiving limit goes into effect when you receive your first payment and is reset every year after that on the same date. As you were getting close to the limit we sent you a warning so you could provide documents so your account would not be limited.
Since you have provided the requested documents, we will review them within 30 days and during that time you can use all features of your account. If the review of your account is not completed after you have received €2,500 EUR into your PayPal account, some features of your account will become limited. We will then prioritise your review and complete the process within a few days.
We appreciate your understanding in relation to getting your issue resolved. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Daniel
PayPal

tocomabyt

Uživatel

Zaregistrován:
30. 9. 2010

Vytvořeno:
10. 4. 2013, 11:38

zdvorilostna odpoved na doruceny fax.
do 30 dni to overia a rozhodnu. (osobne tipujem do 10 dni)
do rozhodnutia mozes nadalej paypal pouzivat bez obmedzenia (ale len do dosiahnutia sumy 2500 eur)

jacisin76@yahoo.com

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
10. 4. 2013, 11:49

jsem na to velice zvedav a doufam ze nebude problem
V pripade kdyby delali problem , tak pristi mesic by jim otec zavolal az tady bude,protoze mi penize posilal on a oni to tam musi videt " ze to je pouze prevod mezi rodinou" ..

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
10. 4. 2013, 11:51

jinak jsem opet prolizal paypal a nasel jsem to , mohl jsem to posilat pres jejich vnitrni email , da se tam nahrat foto a soubory o potvrzeni , no skoda mohl jsem usetrit 😉

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
10. 4. 2013, 11:59

myslel jsem kdyz jsem zacal psat o mem dotazu " ze se jedna o ten a ten problem " nez jsme se dopracovaly k temu ze se jedna o ten limit atd.... v pohode urcite muzes tykat , nevidm v tom zadnej háček 😉 a jak rika tocomabyt psaly mi tam ze chcou poslat faxem moje ID atd..,zkopiroval jsem to co tam psaly v anglictine o par prispevku vyse This coversheet has a barcode unique to your account, so please print and fax the coversheet with your other documents. We will send an email to you at (muj email) to confirm that we received your documents as soon as the fax enters our system. ...

Nevidí, to dělá počítač která vidí pouze limit Tvého účtu a převedenou částku. Jestli Ti to poslal otec, papež nebo strýček Jedlička je mu jedno.😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.