Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

Vytvořeno:
17. 12. 2012, 20:43

skus ebay.co.uk pri vyvesovani polozky je vo formulari moznost (za priplatok 5 penci) zakliknut visibility on ebay.com and ebay.ca cize to bude pri prehliadani vyskakovat aj na US a kanadskom ebay.

Dobrá, díky, až budu prodávat, tak to zkusím!😉 Nyní to řeším bez ebaye a bez provize!😁

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 10:10

skus ebay.co.uk pri vyvesovani polozky je vo formulari moznost (za priplatok 5 penci) zakliknut visibility on ebay.com and ebay.ca cize to bude pri prehliadani vyskakovat aj na US a kanadskom ebay.

US eBay je ztráta času, půlka Američanů nemá tušení že existují jiné země než USA a nepřihazují.
Druhá půlka mi posílá naprosto debilní dotazy a nakonec stejně nic nekoupí.🙄

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 11:15

to turtleoverhead : a na kterem ebay je nejlepsi prodavat ? ebay.com to neni ??

Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 11:24

já proti ebay.com nic nemám

často odtud kupujou i evropani. paradoxně třeba i angličani (i když to mám duálně i na ebay.uk)

jen mě štve že z ebay.com mě držej peníze 21 dnů, to je hajzlárna

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 12:11

to turtleoverhead : a na kterem ebay je nejlepsi prodavat ? ebay.com to neni ??

Ono asi záleží na tom co prodáváš, tedy kde tušíš nejvíc zájemců.
Další věc jsou jazyky, tím pádem na japonskou ani německou nelezu.😃
Já prodávám na australské, ta se automaticky zobrazuje i na UK ale měl jsem už kupce i z Francie, Izraele nebo Pákistánu.

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 12:19

takze ja ted prodavam dolary kanadsky na .com a ukazuji se i na .ca , takze tam je to jedno , ne ??
akorat .uk je dohromady s australii jestli jsem to dobre pochopil ?
a jaky je oznaceni australie ? ebay.-?-

a mimochodem mi na ni nekdo prihodil 😃 , ze by muj prvni prodej 😃

a jak je to na ebay stema kdo jeste nema hodnoceni ?? neni to jak na aukru ??problem....

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 12:21

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 16:46

to turtleoverhead : dekuji za link

mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

Vytvořeno:
18. 12. 2012, 22:31

Pochopil jsem, ale to nebyl můj 1.prodej na ebay.com, ale asi poslední!😉

to mischel : muj prvni prodej a jak jsi psal , musim cekat 21dnu 👿 👿
preklad z google
Pro položky uvedené a prodávané na eBay.com, eBay.ca a eBay.cafr, dokud jste založil úspěšnou prodejní historii na eBay, se finanční prostředky z vašeho prodeje k dispozici pouze pro Vás, ve většině případů, 21 dní po kupujícím vám zaplatí. Chcete-li získat své prostředky dříve, rychle odeslat objednávku a poskytnout nám s požadovanými sledování odkazy. Dozvědět se více

For items listed and sold on eBay.com, eBay.ca and eBay.cafr, until youve established a successful sales history on eBay, funds from your sales will only be available to you, in most cases, 21 days after the buyer pays you. To get your funds sooner, quickly ship the order and provide us with required tracking references. Learn more

mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

Vytvořeno:
19. 12. 2012, 14:33

to mischel : muj prvni prodej a jak jsi psal , musim cekat 21dnu 👿 👿 preklad z google Pro položky uvedené a prodávané na eBay.com, eBay.ca a eBay.cafr, dokud jste založil úspěšnou prodejní historii na eBay, se finanční prostředky z vašeho prodeje k dispozici pouze pro Vás, ve většině případů, 21 dní po kupujícím vám zaplatí. Chcete-li získat své prostředky dříve, rychle odeslat objednávku a poskytnout nám s požadovanými sledování odkazy. Dozvědět se více For items listed and sold on eBay.com, eBay.ca and eBay.cafr, until youve established a successful sales history on eBay, funds from your sales will only be available to you, in most cases, 21 days after the buyer pays you. To get your funds sooner, quickly ship the order and provide us with required tracking references. Learn more

Za 5dnů od prodeje, jsem dostal hodnocení(kladné)😉 a stále to je na 21dnech!👿 Když jsem se ptal, proč píší, že mohu mít peníze za 7dnů uvolněné, tak mi ani neodpověděli!👿 Dnes to mám 13dnů a stále nic!

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.