Zaregistrován
28. 9. 2013
Ahoj; pred dvomi dňami som na ebay predal prvú vec. Všetko išlo vcelku ľahko. Dnes som sa pokúšal znava niečo predať ale pri vypisovaní položiek k predaju a následnom potvrdení mi na konci vyhodilo toto obrázok a toto
napsal/a:
Please contact customer care to help us confirm your identity
Once your identity is confirmed you can continue with your activity
V profile mi ukazuje, že môžem tento mesiac predať ešte 9 vecí do hodnoty 500 dolárov alebo tak nejak no mne nejde predať už ani druhá. Kontaktovať ebay telefónom asi nepripadá do úvahy; keďže by som sa snimi s mojou angličtinou asi moc neporozprával. Neviete poradiť ako ďalej postupovať?
Zaregistrován
17. 8. 2010
Predpokladam, ze pro navyseni limitu musite nejakym zpusobem prokazat svoji identitu. Zadaji Vas, abyste za timto ucelem kontaktoval zakaznickou linku - melo by stacit napsat email s dotazem jakym zpusobem je mozne identitu overit...
Zaregistrován
28. 9. 2013
No tak som im tam voľačo napísal; uvidíme čo odpíšu. Ďakujem za reakciu - dovolať by som sa snimi určite nedovolal.:)
Zaregistrován
29. 11. 2011
Limit 10 aukcí /$500 jsem taky měl ze začátku. Až když jsem prodal asi 5 věcí a měl v pořádku leave feedback tak se mi otevřela možnost 100 aukcí/$5000.
Jinak nechápu proč chceš kontaktovat eBay když vše je řečeno v tvém odkazovém obrázku?
P.
P.
Zaregistrován
17. 8. 2010
sako: pokud myslis ty dve vety nahore tak bych spis rekl, ze naopak o kontakt ve veci potvrzeni identity sami zadaji....
Zaregistrován
17. 8. 2010
Tak to mozna bude anglictinou:) ...
Zaregistrován
6. 2. 2009
Tiež si myslím, že netreba im volať, všetko je tam napísané čo treba urobiť, na to aby sa mohlo pokračovať vo vystavovaní do určeného mesačného limitu začínajúcim predajcom.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
18. 11. 2013
Ahojda....už tento dotaz měl: mike-p74, ale bohužel nevím, jestli se mu to podařilo vyřešit...Já řeším stejný problém, pod selling mám vystavené zboží, ale když se odhlásím, tak své inzeráty nenajdu, prosím Vás o radu. Děkuji
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.