Zaregistrován
30. 9. 2010
kurzor na mein ebay > zobrazia sa pod tym volby, klik na verkaufen, chod dole na predane polozky- verkauft,
pri prislusnej polozke, vlavo, klik na aktion > klik na problem klaren,
oznac ...kaine zahlung..., potvr weiter,
potvrd senden.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
12. 2. 2011
super dekuji
pockam ji do patku a potom dam negativ a zazadam o vraceni provize
akorat nechapu proc oznacila pokladnu .,a potom uz se neozvala
Zaregistrován
30. 9. 2010
mike-p74 napsal/a:
... pockam ji do patku a potom dam negativ ...
😁 nech si zajit chut na praktiky z acka..
predajca na ebay nema moznost dat negativ 😁
a navyse by to nic neriesilo.
mne bezne platia po dvoch tyzdnoch. dovodov moze byt milion. nepatram.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
29. 11. 2011
Ahoj,
já se teda vůbec nedivím, že jsi ještě neobdržel platbu dělá to spousta lidí. To asi jen já a pár výjimek platí jako blbec hned po vyhrání-nakoupení aukce. Přijde mi to normální něco si koupit a hned za to zaplatit jako v krámě ne? Může se stát (už se mi to taky stalo přiznám se) že něco opravdu chceš, ale víš, že na účtu nemáš, ale že ti za nějaký čas peníze přijdou a tak přihodíš - koupíš. No zatím je doba taková, že každý hned automaticky nezaplatí a měl by si s tím počítat. Navíc na eBay i jinde je veliká benevolence k řešení případu takže se doporučuje několikrát kontaktovat vše možně kupujícího - prodejce a pak se teprve otevře případ k řešení. Pak provozovatel se snaží kontaktovat tu či onu stranu, a když i to je neúčinné tak se z toho vyvozují důsledky.
No uvidíš já osobně bych v klidu počkal z osobní zkušenosti.
Ještě mne napadá, že takhle jednou na A jsem taky čekal na platbu a po 14 dnech co jsem udělil negáč pani napsala že byla nečekaně hospitalizována . Takže .
P.
P.
Zaregistrován
30. 9. 2010
SakoMDKcz napsal/a:
...Přijde mi to normální něco si koupit a hned za to zaplatit jako v krámě ...
tak to mas pravdu, a ja napriklad to robim tak isto.
lenze na zapade zuri kreditny system a je normalne ze nakupuju na dlh, cize splacaju to co utratili mesiac dozadu.
mna tiez otravuje moja banka, a nukaju mi kreditky, pozicky a uvery..
sral ich pes. to neni pre mna.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
29. 11. 2011
Tak tak...
Myslím si, že rozdávat ukvapeně negáče kvůli platbě je do určité míry hlavně na zahraničních serverech zbytečné. Mě už se taky párkrát stalo na eBay, že nešla dokončit platba z nějakého důvodu a musím říct že sem byl na prášky 😃. Ale dobře to dopadlo hlavní je se nebát kontaktovat druhou stranu i za cenu překladače, snaha se cení.
Osobně neberu peníze za prodej na aukci jako životně důležité, protože se s nima prostě nedá zatím počítat.
P.
P.
Zaregistrován
12. 2. 2011
No ja uz ji kontaktoval asi 3x , kdyby napsala "stal se nejaky problem" tak to beru , ale ona vubec nekomunikuje.
Ja onehda nakupoval na ebayi a domluvili jsme se ze se budu ucastnit 2tydny jeho aukcich a vse bylo ok . , ale ja jsem snim byl furt v kontaktu.
Ja jeste tyden pockam a pokud se behem toho tydne neozve ihned ji dam negativ , protoze kdyby komunikovala tak se da vzdy domluvit 😉
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tak ještě jednou, prodejce na eBayi negativ (bohudík) udělit nemůže.
A pokud má týden na zaplacení, tak nechápu ty urgence. Povinností nakupujícího je zaplatit za vyhranou aukci, ne komunikovat.
Zaregistrován
29. 11. 2011
No vidíš to ani nevim😃 ... no nikdy jsem neměl potřebu udělovat 😉 Je pravda, že moje kominikace byla typu: prosím o sločení poštovného a nebo čekám na konec další Vaší aukce a zaplatím pak najednou. Taky si myslím, že trpělivost růže přináší. Taky jsem v klidu počkal na balíček z Hong-Kongu půl roku. No co free shiping 😃
P.
Zaregistrován
12. 2. 2011
to tenzor : a kdyz kupujici nezaplati do te doby , co navrhujete posleze ? muzete mi poradit ? moc prodeju nemam,ale vzdy zaplatily hned anebo druhy den.
dekuji predem za odpoved
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.