Zaregistrován
6. 10. 2016
poradnydest - rozprodávání listů je bohužel aktuální pořád, stačí se podívat na Aukro (ruky bych jim urazil). Nechápu kdo to kupuje. Není to dlouho co tam jeden prodával snad celý Mattioliho herbář po listech. Které dvě české bible chcete?
Moje sbírka http://stare-ceske-tisky.cz
Zaregistrován
23. 12. 2015
Jak jsem psal , nejsem na koupi české bible z XVI. století finančně připraven .Ale spokojil bych se do budoucna s jakoukoliv Melantriškou , s původní vazbou , v dobrém stav , pokuď možno nerestaurovanou , prostě takovou , na kterou by byla radost pohledět i zalistovat ....Ale to nejdříve budu muset něco vygenerovat což nebude hned , ale možná i pár let trvat....mám i jiné záy...... Nechci ,aby mi koníček zasáhl a nenarušil osobní život :-), což už se mi kdysi také přihodilo...Ale rozhodně , když se bude dařit , patří stará , česká bible k mým příním :-)
Zaregistrován
6. 10. 2016
Jenom nevím s tím s tavem jaký popisujete, jestli je to vůbec reálné se k takové dostat.
Moje sbírka http://stare-ceske-tisky.cz
Zaregistrován
10. 12. 2018
Zdravím,mohl by někdo poradit jestli má nějakou cenu.?
Obrázky:
Zaregistrován
17. 10. 2020
Dobrý den, mám těchhle časopisů hodně, mají nějakou cenu děkuji pěkně.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 10. 2016
Zaregistrován
25. 7. 2006
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
21. 2. 2014
Taky jsem se na to díval a taky jsem to chtěl dát sem, ale pak jsem si uvědomil, že to de facto s tiskem nemá vůbec nic společného.
Ale vypadá to úžasně...o tom žádná. Rozhodně by mi nevadilo mít něco takového doma a rád bych tím zamotal hlavu pár odborníkům (bližší určení a podrobnější průzkum díla je rozhodně na místě - snad to neskončí někde v šuplíku).
Zaregistrován
21. 2. 2014
Já jsem si na vánoce nadělil alespoň skromnější dáreček. Tento mincovní tisk z předvečera třicetileté války. Čeká mně překlad, určení mincí (už se těším) a pak půjde k restaurování.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 7. 2006
Forpus: (Jezis na krizi): mate pravdu, nepatri to sem, ale myslim ze to mistni komunitu milovniku starych knih zaujme. Ostatne to prodaval antikvariat.
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.