Moderátoři: smith

Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 07:58

No,když už se tu zmínil ten Katz.. V tuzemsku prakticky nedražím-zde na 54 aukci na konci roku jsem udělal vyjímku. Faktura přišla 3.1. Uhradil jsem ji okamžitě-přes 30.000. Úhrada potvrzena mailem 5.1. ...

Cui bono? , Cui prodest?

Je cerstva

Uživatel

Zaregistrován:
29. 11. 2020

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 09:18

No,když už se tu zmínil ten Katz.. V tuzemsku prakticky nedražím-zde na 54 aukci na konci roku jsem udělal vyjímku. Faktura přišla 3.1. Uhradil jsem ji okamžitě-přes 30.000. Úhrada potvrzena mailem 5.1. ...

Dobrý den,
Na tuto problematiku bych rád přispěl svým "zážitkem"
Minulý rok jsem dražil tuším na březnové aukci Katz.
Zaplatil jsem cca. po 5 dnech faktura také dorazila cca.o 2 dny později.
Poté se ale slehla země a cca. 2 měsíce jsem nebyl vůbec informován. Zkusil jsem pár telefonátů, občas to zvedl polo rusko-česky mluvící pán který mne ujišťoval že to vyřeší.
To trvalo cca. 3 týdny kdy mi to pravděpodobně raději ani nebrali.
Po měsíci jsem napsal email kdy chci odstoupit od koupi.
Vzápětí jsem obdržel číslo zásilky. (Cca. Po 2 dnech)
Nevím tedy co přesně si myslet.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 10:02

Dobrý den, Na tuto problematiku bych rád přispěl svým "zážitkem" Minulý rok jsem dražil tuším na březnové aukci Katz. Zaplatil jsem cca. po 5 dnech faktura také dorazila cca.o 2 dny později. Poté se ale slehla země a cca. 2 měsíce jsem nebyl vůbec informován. Zkusil jsem pár telefonátů, občas to zvedl polo rusko-česky mluvící pán který mne ujišťoval že to vyřeší. ...

Semnou to dopadlo stejne, temer po 2 mesicich jsem dostal cislo zasilky az kdyz jsem jim napsal ze chci odstoupit od kupni smlouvu z duvodu nedodrzeni kupnich podminek. Dva dny na to samosebou mince prisli. Uz ani neoteviram jejich katalogy.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

rektor

Uživatel

Zaregistrován:
28. 12. 2020

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 10:05

Teď jsem tam chtěl něco dražit v únorové aukci. No asi si nechám zajít chuť.

Profilový obrázek
Lopez1506

Uživatel

Zaregistrován:
26. 8. 2012

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 10:22

Díky přátelé za reakce.
Zásilka tedy zřejmě někdy přijde,to už ale asi budu chodit po venku v kratasích...🙄

rektor

Uživatel

Zaregistrován:
28. 12. 2020

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 10:49

U toho Katze mají hodně pěkné Rusko, o to víc mě mrzí negativní reference. Nemáte někdo tip kde jinak koupit kvalitní carské Rusko?

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 12:02

Tak však to jsou rusové, tak nabídku Ruska mají pěknou. Na nějaké z posledních aukci které jsem sledoval měli pěkně Rusko, myslím kunker nebo Rauch na onebidu mívají Poláci taky hodně Ruska.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

rektor

Uživatel

Zaregistrován:
28. 12. 2020

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 12:54

Dík, ten onebid je přesně co jsem chtěl. Jenom jedna technická - když se tam přihazuje v PLN, tak pak se to platí v EUR nebo jak?

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 18:22

Dík, ten onebid je přesně co jsem chtěl. Jenom jedna technická - když se tam přihazuje v PLN, tak pak se to platí v EUR nebo jak?

v pravo nahore si muzes vybrat menu ve ktere se ti to bude zobrazovat. Asi zalezi na konkretni aukci v cem ti pak poslou fakturu nebo si to mozna taky jde nastavit ale ja vzdy vse platil v eurech.

akolita@seznam.cz

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
1. 2. 2022, 18:54

Vždy sa dá platiť v EUR a lokálnej mene organizátora aukcie - PLN alebo CZK. Niektoré aukčné domy dovoľujú aj platbu v USD.

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.