Moderátoři: smith
Možné je všechno, už jsem to jednou psal,
v Západní Austrálii se vylovil tolar Ferdinanda II. z pražské mincovny.
To bylo ovšem z vraku holandské lodi Batavia.
sigur napsal/a:
Áno, toto je dokaz, že medzi kurucami a labancami sa odohrala minimálne jedna námorná bitka.😃
Presne tak. Historici z Magyar nemzeti múzeum dokonca objavili dobovú fotografiu, ktorej existenciu prísne zatajujú a doteraz nebola zverejnená. No mne sa ju podarilo v nestráženej chvíli odfotiť...
Obrázky:
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
V decembri som na Ebay kúpil pražský groš Karla IV. za 50 eur od nemeckého obchodníka (nsw leipzig). Po pár týždňoch začala deutsche post udávať divné dátumy pri tracking number, teda každú chvíľu sa menili. Obchodník na moju žiadosť vraj podal reklamáciu. Raz za mesiac som sa mu ozval, či je niečo nové, až som nakoniec otvoril spor cez Paypal. Teraz cez víkend mi prišiel mail, že mi vracajú plnú sumu. No a dnes dal obchodník ten istý groš (ani sa neunúval dať nové foto) na ma-shops, pričom o pár hodín sa predal. Dobré, ne?
Mám lepší, od lanze jsem koupil toursky gros za 101e, měsíce žádná změna na tracking number, píšu mu, domluvili jsme se, vrátil peníze. Po půl roce mi postacka na poště Podava dopis ze tam leží hrozně dlouho. Tak píšu lanzovi jestli mám kontaktovat ebay nebo komu to zaplatit. Lanz mi píše ať mu to posla na PayPal jenže na něj spojení neznám. Tak mu píšu další mail ať pošle kontaktní mail na pay pak a už se rok neozval. Takže mám doma gros zadara ale netěší mě to zase tak moc, karma mi to jinde zase vrátí.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
sigur napsal/a:
Ale ved si urobil, čo sa dalo, aby si mu to zaplatil. To ti karmu skorej zvýšilo, ne? 😉
No ale i tak, snad mu to refundovala posta, nebo tak neco, jinak myslim ze by to asi resil. Ale znas to, poradek dela pratele. A takovahle vec mi sere, ac jsem na tom financne videlal.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zdravím všechny, pozor na podezřelý 3h 1962 na aukci ČNS Praha, https://onebid.cz/cs/mince-ceskoslovensko-1961-1990-3-haler-1962-puvodni-razba-km-52-al-0-698g/962517 vykazuje stopy falza!
Ještě je tam jeden, ten se zdá být OK.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.