Moderátoři: smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
Na Sběrateli ho na stánku Kremnické mincovny měli v desítkách kusů a všechny v zachovalosti 0/0 😁 Co to kecám vlastně proofky 😁 asi našli hodně dobře uložený depot 😁
Teď vážně, málemjsem sijeden koupil, protože když jsem byl malý, byla to moje první mince 😋
Zaregistrován
23. 10. 2006
Cena na Kremnickom jarmoku cca 10SK.Kvalita proof.😆
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
25. 4. 2007
ja tú mincu-nemincu mám asi 30 rokov......takže pokiaľ sa ešte vyrába-razí, tak musí byť značne obľúbená....ešte chvíľu a dobehne s dlžkou razby aj PG....😁 😁
Zaregistrován
23. 10. 2006
Tuším pred dvoma rokmi som kupoval na jarmoku vlani tieš,tak prídu vnúčence to sú prvé mince ktorých sa zbavujem v prospech nich,obe strany sú spokojné .Plus predávajú Kremnický "Dukát"z rokom konania jarmoku.😉 Je tam aj pár ľudí čo majú krásne mince,samozrejme mimo predajne Králik a Kremnického múzea ktoré je Národnej Banky čiže peniaze na nákup mincí nehrajú rolu.😉
Zaregistrován
8. 10. 2006
jestli je tohle chyboražba tak si je asi budu vyrábět sám a budu mít opradu vélikouuuuuuuu sbírku
http://www.aukro.cz/item244042271_1kc_1947_vzacnejsi_rocniks_chyborazbou_temer_rl.html
Zaregistrován
23. 10. 2006
Celá zbierka zaplnená RRR,to je niečo.😉
Zaregistrován
16. 2. 2007
Ti dementi na aukru už neví na jakou kravinu dřív přihazovat...
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
7. 6. 2007
Udělat ze škrábance chyboražbu je drzost. Ale je zajímavé kolik zájemců se na koupi jednoho škrábance sejde a jaký nesmysl jsou ochotni zaplatit. V tom případě mám asi 10 kg různých chyboražeb a kde nejsou tak je dodělám.😉
Doufám, že u mincí nedojde k něčemu podobnému jako u filatelie - různé skvrny, čáry, nedotisky. U mincí tomu zatím tak není.
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Zaregistrován
23. 10. 2006
Platí zrejme pravidlo "správne obkecať" potom to ide predať...😉 Len domnievam sa niektoré veci nejdú obkecať,alebo už áno?😲
Zaregistrován
16. 2. 2007
Všechno jde obkecat... náše národy jsou na to experti... jak vidí někde skulinku, hned se toho musí využít k vlastnímu obohacení... Máme to prostě v té naší povaze nějak zakotveno.
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.