Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
mam dost vzacny gros, ktery je umele napatinovany. nevite jak tu patinu odstranit? uz jsme to tu sice resili, ale nemuzu to najit😞
Zaregistrován
10. 6. 2006
Vyzerá tá patina zle? Ak nie, tak ju tam nechaj. Ja ti poradiť neviem. Určite by umelú patinu odstránil barbarský spôsob so sódou bikarbónou, avšak minca by chytila neprirodzený lesk, ako sidolovaná. Patina by sa odstránila, ale bolo by viac škody ako osohu. Určite existuje menej deštruktívny chemický spôsob, určite ti niekto poradí. Ale ešte raz; je tá patina taká dehonestujúca že musí ísť preč?
A vôbec, nebolo by foto? Rád by som mrkol na dosť vzácny groš...😉
Zaregistrován
22. 4. 2007
no, gros ma takovou divnou barvu, takovou do zelena😞 a je to Vaclav II s obracenym Z. fotka tu nekde je. je to ten gros co kacuro propasl😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Jéžiš Mária, kto to má hľadať? Ešte že tu máme nášho Janka.😉 Janoooo... nájdi groš čo kacuro prepásol a máž u mňa zelený puntík.😎
Zaregistrován
22. 4. 2007
noooo, mohl bych ti dat kod pod kterym je v nasi databazi ;-) ne, vazne, ted nemam moznost foto tu dat
Zaregistrován
10. 6. 2006
Vo vašej databáze sa mi groš neotvorí, nie som členom. Nevadí, ak budeš môcť, nafoť ho a hoď sem foto. Predbežne mincu nechaj tak, možno ti tu poradí Oliver ako na to, ale neukvap sa.
Zaregistrován
6. 7. 2009
neni to tento (prispevek 859) ?
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/prazske-grose-ii-1611x35
Zaregistrován
22. 4. 2007
to je presne on, tehdy byl jeste ok, ale ted jde do hnusneho odstinu.
Zaregistrován
26. 7. 2007
odstranil by som to normalne tekutym cisticom na striebro🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
6. 11. 2008
roztok potravinářské kys. citronové...
ale dal bych asi na Olivera
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.