Dokud bude vydávám tento katalog s chybami o naší paralelní měně, tak ho budu ignorovat nadosmrti!
A jak se prosím vás zjistí, že o sběratelství bankovek moc nevím? To jste poznal jak, můžete mi to prozradit?
Že sem vlítnete na Sběratele, vůbec nedodržujete sekce, kam vaše příspěvky patří, začnete je cpát úplně jinam, tak podle se toho se pozná, že o sběratelství bankovek moc nevím?😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Prečo mám dojem, že v poslednom čase sa tu vyrojilo množstvo chrobákov truhlíkov, čo všetko vedia, pretože všade boli a všetko videli ? Jardamarvan - skús najprv čítať a ak niečomu nebudeš rozumieť, tak sa opýtaj skúsenejších a ticho čakaj na odpoveď. Inak sú tvoje príspevky stratou času pre teba a hlavne pre nás😉
Vitaj na fóre !🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
No, dívám se jak blázen, co jsem vyprovokoval. Myslím, že by jste byli překvapeni, kdybych Vám na některé stupidní otázky odpověděl. Taky je až zarážející jaké ze sebe děláte mistry světa. Já jsem pouze navrhl nějaké oddělení pro slušnou komunikaci. A jak poznám, že bankovkám nerozumíte (píši a ted nevím jaký máte nick)? Jednoduše, katalog je pro vás modla. Ale to už pár let vůbec neplatí. Je vidět, že jste co se týče bankovek hodně sečtělý. Ano, vlítnul jsem na stránky diskusního fóra, ale reakce, které jsem vyvolal mi připadají opravdu ubohé pramenící z neznalosti. Nezlobím se na Vás.
A ještě pro Fidži. Myslím, že psát, abych čekal tiše na vaše reakce je projevem primitivismu. Nechápu vaše reakce na to, že se někdo snaží rozšířit možnosti diskuse. Radím vám velmi klidně a dobře, neopovažujte se psát takovým stylem, jak jste již napsal. Nehodlám komunikovat s člověkem, který pravděpodobně také na tom není moc dobře. Tak navrhněte, kde bychom mohli o nových publikacích diskutovat?
Tady se nic nenavrhuje, tady se dodržuje zajetý pořádek, odkaz na diskuzi o katalozích jsem už psal jednou výše, ale to by jste musel číst to, co je pro vás důležité a ne plkat nesmysly!
Jestli jste si přečetl odkaz na ten rozhovor, tak jste mohl zjistit, kolik lidí se zajímá o cizinu?
Já osobně jsme vám odpověděl, že mě nějaký nový katalog nezajímá do té doby, dokud tam budou s chybami paralelní měny u nás!
To jste udeřil hřebíček na hlavičku, že je pro mne katalog modla!😁 Abych se dočkal pokračování katalogu, tak jsem si ho musel vydat sám!😉
Ale na nováčka, jinak dobrý vstup sem!🙄
Při pohledu na sekci "notafilie", je po levé straně 10 modrých šipek, které jsou hlavní témata a každá má další podtémata. Vaše sekce o katalozích, je bohužel až ta poslední, poslední příspěvek tam má admin(červený nick). Snad je to napsané srozumitelně, protože kam vkládáte své příspěvky, jsou bankovky z ciziny, ale ne katalogy a články o nich.
Když to bude hledat jiný nováček, tak bude skákat z jednoho tématu do druhého, aby se něco dozvěděl, ale to už vás, jako starého barda tady nezajímá!😉
Moc děkuji za vzácné rady, především mischel13. Je opravdu vidět, že jen těžko někteří snášejí, když chce někdo nový na forum vystupovat a třeba malou mírou přispět našemu společnému koníčku. A netuším, kde jste přišel na to, jak píšete, že mne jako starého barda ....... Odpovím na to, jak dlouho se bankovkám věnuji. Krátce, necelý rok, ale myslel jsem, že tady najdu ochotu pomáhat si navzájem. Myslím, že svůj úmysl raději přehodnotím.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.