Zaregistrován
27. 6. 2008
Akurat mam jeden doma co sa mi tu povaluje 1kcs, 1/1989. Ak by som na nieco natrafil urcite dam vediet. Inak fakt pekna zbierka.
Zaregistrován
27. 2. 2010
Pánové, nechci být vlezlý, ale já žádná alba pro přátele v seznamu nevidím. Nejde mi o to, že jsem nebo nejsem něčí přítel, ale podle toho, co vidím já, tak na serveru nikdo žádné album pro přátele nemá! Že bych měl nižší stupeň členství? 😲 Nebo o jakém albu si to tady vlastně vykládáte?? 😲
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2011
to Majkl : ten samej problem jsem mel taky , Ale zadej si do vyhledavace (hledej uzivatele) michel13 a objevi se ti tam jeho album a musis ho pozadat o pratelstvi a ses tam 😉
Zaregistrován
27. 6. 2008
Pridaj si mischel13 k priatelom a potom miesto 0 bude 1 a mozes to otovorit
Zaregistrován
27. 2. 2010
Aha, díky. Myslel jsem, že to funguje tak, že sice uvidím, že někdo má album jenom pro přátele, ale protože nejsem přítel, dovnitř se nedostanu. Netušil jsem, že to funguje tak, že se o existenci alb takového uživatele ani vůbec nedozvím.
Mimochodem, openroad, když jsi online, napíšu to za chvilku mail.
Zaregistrován
2. 11. 2008
majkle, omlouvám se, ale láduji tam další scany, tak to chvíli trvalo. Přátele jsem udělal hlavně proto, že to není ještě doděláno a aby moje bony nekolovaly po netu, tomu asi stejně časem nezabráním!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
27. 2. 2010
mischel, nic se neděje, mně jenom překvapilo, kolik toho o MZ nevím.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Ještě bych tam navrhoval udělat na každé foto vodoznak MZ.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
24. 2. 2009
To máš najednou kamarádů , co ?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.